2789

سلام.

چند روز پیش من سر شیفتم بودم.

۷ نفر بودیم کلا، یکی ازشون گفت تو بار قبل اسم منو رد نکردی حق ماموریتم بیاد گفتم من نوشتم اما نیومده به من چه؟ بعد زنگ زدم اون کسی هم که کنارم بود و در اصل وظیفه اون بود چون اون مدیر اون معاونت بود و قبلا من نیروی اونجا بودم چند مدت به عنوان سرپرست.

اونم گفت فرستادیم خب نیومده به من چه.

بحث شد آروم زد داخل صورتم حواسش نبود انگشتش رفت داخل چشمم منم عصبی شدم داد زدم تا دعوا شروع بشه

اونطرف یه دوست دیگه بود گفت بیا با این بزن تو سرش با شوخی منم با مشت زدم تو دستش و اون وسیله از دستش افتاد. و اونم شروع کرد من از تو بزرگتر ام حق نداری اینجور کنی من با هرکسی شوخی میکنم جواب نداده تو چرا دادی و من نشسته بودم پا شد با مشت زد تو سرم .

بعد ۲ دقیقه گفت شرمنده و ببخشید و حلال کن عصبی شدم دست خودم نبوده.

بعد اونی زد تو چشمم با یکی دیگه هماهنگی کرد برای دعوا

منم گفتم نکنید ولی کردید هربلایی سرتون بیاد به من ربطی نداره همه شاهدن.

منم پا شدم یکیشون رو گرفتم زدم بعد دیدم یه وسیله (انفجاری آورد) گفت میرنم زمین تا همه رو بکشم گفتم نکن و ادامه داد از دستش گرفتمش و زدمش زمین ،رفتم رو سرش اینقدر با مشت زدم تو گیجگاهش بیهوش شد و این بین هم چون دو نفر بودن با تمام توان دعوا کردم حتی گاز گرفتم از گوشت پاش یه مقدار حالت کندیده شد.

نفر دوم هم اونقدر زده بود تو پشتم و گوشم و گردنم کلا خونی شده بودم.پاشدم اونم تا جایی خورد زدم.

در شکستیم ، وسیله شکستیم و ...

آخرش بعد ۲ روز دوستی کردیم

آیا مقصر من بودم ؟

میدونم نفر دوم آدم بی منطقی بود این یعنی چی من شوخی کنم تو حق نداری جواب بدی مثل بقیه

باسلام و احترام فراوان چنانچه با اسلام و مذهب شیعه و انقلاب فاصله داریداز پاسخگویی و تبادل نظر با بنده اجتناب نمائیدبرادر کوچک شما هستم نوکر اباصالح المهدی

حوصلم نشد بخونم خیلیه بای

بای😐

باسلام و احترام فراوان چنانچه با اسلام و مذهب شیعه و انقلاب فاصله داریداز پاسخگویی و تبادل نظر با بنده اجتناب نمائیدبرادر کوچک شما هستم نوکر اباصالح المهدی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای این چی بود من خوندم حاجی یعنی چی که هنوز دوستین اصلا سر چی دعوا کردین

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

کنترل خشم چرا ندارید هیچکدوم😐

من که از خدامه برای حمله اروم شم😂😑

همتون تست سلامت روان بدید

اتفاقا همه دادیم ۳/۴ ماه قبل اوکی بود 🚶♂️

وای این چی بود من خوندم حاجی یعنی چی که هنوز دوستین اصلا سر چی دعوا کردین

کامل نوشتم ، سر چی بود و چطور شد.

اومدن دوستی اونا دیگه با وساطت دوستان دوستی کردم

گفت رومو به زمین ننداز

بعید میدونم

🙏

کامل نوشتم ، سر چی بود و چطور شد.اومدن دوستی اونا دیگه با وساطت دوستان دوستی کردمگفت رومو به زمین نن ...

میدونم ولییی واقعا بد بود اینجور اتفاقا زیاد میفته سر کارتون؟ بنظرم محیط سالمی نیست اصلا

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

میدونم ولییی واقعا بد بود اینجور اتفاقا زیاد میفته سر کارتون؟ بنظرم محیط سالمی نیست اصلا

نه اون شب اصلا من تنها چند نفری ریختن سرم به کمک خدا یک نفر به سه نفر پیروز شدم و بد زدمشون

نه اون شب اصلا من تنها چند نفری ریختن سرم به کمک خدا یک نفر به سه نفر پیروز شدم و بد زدمشون

خطرناکه اگر بلایی سرشون میومد چی

خطرناکه اگر بلایی سرشون میومد چی

خب من به قصد کشت زدم برام مهم نبود اون لحظه