2789
عنوان

عذاب وجدان دارم میاید لطفا

98 بازدید | 20 پست

سلام شب بخیر

من همونطور که قبلتر گفتم به شخصی علاقمند بودم و سال گذشته مدتی هم باهم در حد صحبت کردن و چندباری بیرون رفتن و جزوه و کتاب رد و بدل کردن ، ارتباط داشتیم ؛ که به علت رفتار خودخواهانه و غرور بیش از حدش بهش گفتم نمیخوام فعلا ببینمش ... البته حتی تا این حد ارتباط داشتن هم به خواست من بود و اون معتقد بود که زوده و وقتش نیست... من هم فهمیدم اون ارتباط ، از لحاظ روانی من رو خیلی درگیر کرده و برای مدت کوتاهی از فکرش در اومده بودم و اون شخص رو حتی تو جمع های خانوادگی هم نمیدیدم ، هم من کمتر میرفتم هم اون نبود. بعد مدت کوتاهی احساس دلتنگی داشتم و از قصد رفتم جایی که میدونستم پاتوق خودش و دوستاش بود... اونجا خیلی سرد باهام برخورد کرد، طوری که دوست صمیمیش که در جریان ماجرای ما بود شوکه شده بود . منم از سر لجبازی و اینکه میخواستم بترسونمش ، در حد یه گفتگوی کوتاه با پسر یکی از اقوام مشترکمون شروع کردم. ایشون اول مثل دختر بچه ها باهام رفتار میکرد چون اختلاف سنی بیشتری نسبت به اون شخص باهام داشت. رفته رفته این مدت صحبتم باهاش بیشتر شد ، اما چون کنکور دارم کلا گوشیم تا اخر شبا خاموشه، یه شب بهم پیام داد حدودا یک ماه و نیم پیش و از اون شب عادت کردیم به صحبت کردن باهم اوایل لحنش عادی بود کم کم تغییر کرد ، حالم رو میپرسید و از الفاظ(قربونت و ...) اینا استفاده کرد . من چند روز به بهونه درس خوندن گوشیم رو خاموش کردم تا بیخیالم بشه . اما چند روز پیش که به شهرشون سفر کرده بودیم به اصرار مادرش رفتیم خونشون . رفتار غیرعادی نداشت و من خنده ام گرفته بود به فکرایی که کرده بودم با خودم . اما اخر شب رفتیم بیرون بگردیم(من ، برادرم ، این پسره ، برادرش، دخترعموشون و ...) خیلی باهام صمیمی برخورد میکرد و در نهایت گفت که ناخواسته بهم علاقمند شده و من فکر بد نکنم قصدش جدیه و میخواد بعد تموم شدن درسش در مورد من با مادرش صحبت کنه و خوبه که از یه فامیلیم و رابطه خانواده هامون خوبه ، از اینکه من برم رشته هنر استقبال کرد و... از اون شب انگار با پتک کوبیدن تو سر من ، من اون لحظه لال شده بودم اما من هیچ حسی نسبت بهش ندارم و نمیخوام که داشته باشم...من فقط میخواستم لج یکی دیگه رو در بیارم نه اینکه همچین اتفاقی بیفته. احساس میکنم تو دلم رخت میشورن. شجاعت صحبت راجع به این موضوع با مادرم رو هم ندارم چون از یه جایی به بعد در جریان رابطه من با شخص مورد علاقه ام هم نیست ... چه برسه صحبت کردنم با این. چطور بهش بفهمونم حسی بهش ندارم؟ چون همینطوریشم اون شب به شوخی بهم گفت که یه مدته کلا از درس پرت شده و بعدش گفت اصلا به خودت نگیر.

واقعا هیچ چیز به ذهنم نمیرسه و انگار یه چیزی تو گلوم گیر کرده من قصد اسیب زدن به کسی رو نداشتم چه برسه به اینکه ...

اگه واقعا وجدان داری و مطمئنی که دوستش نداری و هیچگونه علاقه ای بهش نداری بیشتر از این بهش ظلم نکن و باهاش منطقی صحبت کن و باهاش تموم کن

باور کن ما هرکاری میکنیم ب خودمون برمیگرده ظلم نکن که ظلم نبینی الکی با احساس و دوست داشتنه ی پسر بازی نکن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه واقعا وجدان داری و مطمئنی که دوستش نداری و هیچگونه علاقه ای بهش نداری بیشتر از این بهش ظلم نکن و ...

واقعا من همچین قصدی نداشتم من فقط خواستم یکی دیگه رو بترسونم و ... اخه چطوری بهش بگم؟ چی بگم؟

اون شخص به شماعلاقمندهست؟ اگه نه به کیس جدید فکرکن

نمیدونم. یه احساساتی داره خب اما حسش در حد حس من به خودش نیست . اما ایشون واقعا آدم خوب و موفقیه. من نمیتونم باکسی باشم که دوستش ندارم

نمیدونم. یه احساساتی داره خب اما حسش در حد حس من به خودش نیست . اما ایشون واقعا آدم خوب و موفقیه. من ...

وقتی حسی نداری بهش بگو الکی دلبسته نشه، درمورد اون شخصی که میگین بهش علاقه داری منطقی فکرکن

اگه بهش علاقه نداری. این ارتباط رو هرچند کم و کوچیک ادامه نده چون همومطوری که خودت گفتی داری در حقش ظلم میکنی

همه را بخشیدم جز کسانی که مرا از سمت آبادم ویران کردند

اگه بهش علاقه نداری. این ارتباط رو هرچند کم و کوچیک ادامه نده چون همومطوری که خودت گفتی داری در حقش ...

اخه با اینکه فکر میکنه گوشیم خاموشه همچنان یه سری پیام ها میده و من مجبور به جواب دادن میشم هر چند روز یکبار. دارم دیوونه میشم

اخه با اینکه فکر میکنه گوشیم خاموشه همچنان یه سری پیام ها میده و من مجبور به جواب دادن میشم هر چند ر ...

کاش یجوری بهش میفهموندی که علاقه ای نداری بهش

همه را بخشیدم جز کسانی که مرا از سمت آبادم ویران کردند

کاش یجوری بهش میفهموندی که علاقه ای نداری بهش

اصلا نتونستم من فقط خواستم یکی دیگه رو با این کارم بترسونم و تا حدودی موفق عمل کردم اما نمیخواستم که ایشون هم آسیب ببینه