2789
عنوان

جنین اهدایی مرکز پویش

1 بازدید | 3 پست

خانمایی که جنین اهدایی گرفتین از مرکز پویش شهرک سلامت یا قبلا مشتاق

لطفا بگید مراحلش چقدر زمان میبره شرایطی که بهمون بدن چی هست?

[من 37 سالمه 4تا سقط داشتم چندبار کورتاژ شدم و4تا تخمک کشی و 6تا انتقال منفی و...فهمیدم همسرم مشکل ژنتیک داره و از جایی که من دیگه خیلی اذیت شدم گفتیم یباره بریم سراغ جنین اماده ] با بیمه هست یا ازاد?چندتا بهمون میدن مثلا میشه بگیم زیاد بهمون بدن مثلا 8تا و 10 تا ? هزینه هاش فرق میکنه ،من میترسم چند ماه منتظر باشم بعد دوتا انتقال بدم منفی شه دوباره بخوام چند ماه دوندگی کنم ،از جایی که خودمون هنوز جنین داریم اما بخاطر مشکل ژنتیکی قابل استفاده نیستن

میخوام مطمئن باشم که اونا سالم هستن ایا اونا ازمایشpgt شدن یا نه؟چجوری میشه زمانش را بندازیم جلو خیلی تو نوبت نمونیم ،لطفا هر راهنمایی هر نکته ای دارین بهم بگین

ممنون

در مورد جنین اهدایی به طور کلی (نه فقط یک مرکز خاص)، روند معمول اینه که اول پرونده کامل پزشکی بررسی میشه، بعد آزمایشهای پایه برای گیرنده انجام میدن و بسته به مرکز ممکنه چند هفته تا چند ماه زمان انتظار وجود داشته باشه.

از نظر تعداد جنین هم معمولاً چیزی که به شما “میدن” قابل درخواست به صورت تعداد زیاد دلخواه (مثل ۸ یا ۱۰ تا) نیست؛ بیشتر بر اساس موجودی مرکز، شرایط پزشکی و قوانینشونه و انتقالها مرحله به مرحله انجام میشه.

در مورد سلامت جنینها هم در بعضی مراکز جنینها از نظر ژنتیکی (مثل PGT) بررسی میشن ولی در همه جا این الزام وجود نداره، پس باید دقیقاً از همان مرکز سوال کنی که آیا جنینهای قابل انتقال تست ژنتیک دارن یا نه.

برای جلو انداختن زمان هم معمولاً لیست انتظار و ظرفیت مرکز تعیینکنندهست و بیشتر از مسیر اداری و آماده بودن آزمایشها میشه روند رو سریعتر کرد، نه با درخواست تعداد بیشتر.

در کل بهترین کار اینه که مستقیم از خود مرکز موردنظر یک جلسه مشاوره بگیری چون جزئیات خیلی بین مراکز متفاوته.

Clocks show time, and time shows People...!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.