2789
عنوان

ورود من به نی نی سایت

1 بازدید | 93 پست

سلام و درود خدمت شما عزیزان نی نی سایتی💐

دوستان من مدتی بود عضو سایت بودم اما عضویت من مصادف با جنگ و تعطیلی سایت بود و بعدها که سایت باز شد کاربرها با محدودیت فعالیت داشتن

از طرفی قصد داشتم نحوه کار کردن با سایت رو به طور کامل یاد بگیرم

من همیشه علاقه داشتم به اینکه در چنین فضایی حضور و فعالیت داشته باشم و حالا خوشحالم این سایت درست شده

به نظر شما نی نی سایت ارزش فعالیت داره؟

ارزش اینکه از وقتمون براش بذاریم داره و گاهی اوقات بتونیم درونش فعالیت و صحبت داشته باشیم

اللهم عجل لولیک الفرج💚 آقا جانم هر ثانیه از روز را در دلتنگی از فراغ شما میگذرانم🥺

شما با این شکل و شمایل نباشی بهتره🙂

🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂

سلام من نمیدونم مشکل شما چیه ولی این حرفتون انگیزه منو برای حضور بیشتر کرد ان شالله توفیق داشته باشم حتما فعالیت میکنم

اللهم عجل لولیک الفرج💚 آقا جانم هر ثانیه از روز را در دلتنگی از فراغ شما میگذرانم🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بهت نمیاد تازه وارد باشی

از چه نظر؟تازه وارد نیستم مدتهاس خاموش دنبال میکردم و وقتی عضو شدم سایت تعطیل شد

انا ولش کن مهدودیت بس نبود گیر دادی به این؟ عشقم بیخیالل

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱بقیه امضامو گزارش زدن و پاک شد ....هی 🙂

سلام من نمیدونم مشکل شما چیه ولی این حرفتون انگیزه منو برای حضور بیشتر کرد ان شالله توفیق داشته باشم ...

اها😂

مشکل من چیه ؟ شما یادت نیست تو یه تاپیک بهم گفتی خود تحقیر 😐

🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂

انا ولش کن مهدودیت بس نبود گیر دادی به این؟ عشقم بیخیالل

اینم لنگه همونه

اها😂مشکل من چیه ؟ شما یادت نیست تو یه تاپیک بهم گفتی خود تحقیر 😐

پس شما همون کاربرید و از اون حرفم دلخورید؟ من از حرفای شما این منظور رو برداشت کرده بودم😊

اینم لنگه همونه

دقیقا

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱بقیه امضامو گزارش زدن و پاک شد ....هی 🙂

پس شما همون کاربرید و از اون حرفم دلخورید؟ من از حرفای شما این منظور رو برداشت کرده بودم😊

برداشت شما برای من هیچ اهمیتی نداره

برداشت شما برای من هیچ اهمیتی نداره

راحت باشید ولی اگر اهمیت نداشت که این قدر خودت رو براش اذیت نمیکردی

چرا فکر کردید برداشتت مهمه ؟نطرت چیه با یک خداحافظی خوشحالمون کنی جانم ؟

دقیقا

هعی مهدویت 💔

دیدی امروز چجوری قلبمو شکست ؟ تازگیا خیلی شیطون شده

راحت باشید ولی اگر اهمیت نداشت که این قدر خودت رو براش اذیت نمیکردی

اذیت نکردم اومدم نصیحت کردم بده؟