2789
عنوان

ورود من به نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 93 پست
خانم از تاپیکم لطفا برو بیرون

دیگه بیشتر از این دست هات رو به گناه الوده نکن

برو کتاب هدیه های آسمانی بخون باشد که رستگار شوی🤲🏼

🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

متاسفم براتون برای دیگران احترام قائل نیستید حداقل برای شخصیت خودتون احترام قائل باشید

شما نگران شخصیت خودت باش به گناه الوده شدی بیچارههههه

🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂

نریم چیکار میکنی ؟گروهتو صدا میزنی ؟

احترام هر کسی دست خودشه و بهتون میگم از تاپیکم برید بیرون من برای بحث کردن عضو نشدم ولی شما از اول تاپیکم بحث راه انداختید!

اللهم عجل لولیک الفرج💚 آقا جانم هر ثانیه از روز را در دلتنگی از فراغ شما میگذرانم🥺

بگم برید بیرون یا کافیه!؟

بگم نمیرم یا کافیه؟

احترام هر کسی دست خودشه و بهتون میگم از تاپیکم برید بیرون من برای بحث کردن عضو نشدم ولی شما از اول ت ...

اوکی

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱بقیه امضامو گزارش زدن و پاک شد ....هی 🙂

آروممم باششش رفتممم

تو هم برو توبه کن گناهکار به گناه آلوده شدی

آروممم باششش رفتمممتو هم برو توبه کن گناهکار به گناه آلوده شدی

من آرومم اما شما ناآرامی پس برای آرامش خودت هم که شده از تاپیک من برو بیرون همین الانشم به لطف شما تاپیکم رو به هم زدید و خیلی ازتون ناراحتم

اللهم عجل لولیک الفرج💚 آقا جانم هر ثانیه از روز را در دلتنگی از فراغ شما میگذرانم🥺

من چطور میتونم تاپیکم رو قفل کنم؟

سلام

https://ninisite.co/profile/forum/CreatedTopics

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

من چطور میتونم تاپیکم رو قفل کنم؟

عضویتتون مبارک 💗

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلامhttps://ninisite.co/profile/forum/CreatedTopics

سلام ممنونم ولی الان که اون چند کاربر رفتن قصد قفل کردن ندارم میخوام باز بمونه باقی دوستان اگر مایل بودن نظرشون رو بیان کنن