2789
عنوان

حس میکنم شوهرم داره خیانت میکنه نمیدونم بخدا🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 39 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بعنوان زنی که همسرش بارها خیانت کرده.میگم تهش هیچی نیست فوقش چندوقت باهاشون لاس بزنه خودش میزاره کنار. اصلا بهش فکر نکن کنکاش نکن وگرنه تبدیل به غول میشه. در هر صورت همسرت زیر بار خیانتش نمیره پس خودتو اذیت نکن

وای ن تروخدا اصن گیرم سوءتفاهم بود یه درصد طرف نمیگه شوهرت کیه اسمش چیه بعد شر میشه اینجا این درست ن ...

گفت شوهرت کیه .شمارشو براش بفرست .بگو جوشی شوهرم اکثرا دست منه .شمارت زیاد دیدم کارت چیه با شوهرم

فعلاً چیزی که دیدی بهتنهایی نشونه قطعی خیانت نیست، بیشتر یکسری اتفاق پراکندهست که ذهن رو درگیر میکنه ...

خب بگم میگه رفتی سر گوشی م فضولی کردی من حتی گفتم اون پیام کی بود جواب قطعی نداد

باید ببینیم تکلیف زندگیمونو معلوم کنیم🙂من صلح تا شب خونه تنهام خیلی کارها میتونم بکنم راحت میتونم خ ...

منم ۱۵ سال صبح تا شب خونه بودم و بچه داری کردم اون میرفت بیرون دختر بازی میکرد فهمیدم خودم نابود شدم داغون شدم پیر شدم اون هیچیش نشد پس اصلا پیگیری نکن تو گوشی شوهرت این نصیحته از منی ک اینارو گذروندم از نظر تیپ و قیافه هم ازش سرم هرکی منو میبینه باورش نمیشه ک دوتا بچه دارم اما هیچ وقت خیانت نکردم چرا باید بچه هام فردا روز بزرگ شدن ی مادر خراب بی اصالت داشته باشن

دیگه از مرحله خیانت کرده یا نه گذشته باید الان بدونیددر چه حدی با هم رابطه دارن

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐