2789
عنوان

اصلا نميتونم قبول کنم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 61 پست
دوستام که خانواده هاشون محدودشون میکنن از لج خانواده هاشون همه کثافت کاری میکنن دوس پسر و پارتی و... ...

دقیقا کاملا موافقم باهات

من هیچوقت محدود نشدم واسه همین زندگی سالمی دارم باشگاه درس زبان و... که البته بخاطر درسم باشگاه ول کردم میخوام تو خونه ورزش شروع کنم رفت و آمد وقت گیره میتونم درسمو بخونم

فمینیستم حامی حقوق زنان حامی حقوق حیوانات🍀🫶🏻 کیدرامرم نیو آرمیم💜 بایسم یونگیه🍊🍓💜 کتاب بخونید ورزش کنید🍀🍓

با خانواده فقط نمیدونم بخدا تو بگو چیکار کنمخیلی هم آدم رها و خوشگذرونیم یعنی نمیتونم یجا ساکت بشینم ...

بنظرم اول با دوستات شروع کن بگو با فلانی که بهش اعتماد دارن دوستت باهاش برو بیرون بعد تنها برو

ولی کلا بعضی خانواده ها نمیزارن دوست دارن بچشون محدود کنن دیدم اطرافم

فمینیستم حامی حقوق زنان حامی حقوق حیوانات🍀🫶🏻 کیدرامرم نیو آرمیم💜 بایسم یونگیه🍊🍓💜 کتاب بخونید ورزش کنید🍀🍓

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بنظرم اول با دوستات شروع کن بگو با فلانی که بهش اعتماد دارن دوستت باهاش برو بیرون بعد تنها بروولی کل ...

مسئله دقیقا اینجاست که نمیزاره با دوستام برم

باشد که رها شویم از رنجی که از آن ما نیست🖤🕊

اره تا سر کوچه میفرستم چیزی میخره یا میره خونه دوستش کوچه بغلی اما مثلا بگه با دوستم میخوام برم پارک ...

بنظرم خیلی کار خوبی میکنین چون هنوز بچس و خب من خودم به بچه ها اعتماد ندارم مثلا دوستای داداشمم دیدین بعضی بچها خیلی خبیث و بیشتر از سنشون میدونن با اونا نباید دوست شد اصلا🫠

خانواده من همین شکلی هستن و از بچگی به شدت محدود بودم و عادت کردم فقط کسی میتونه این رو درک کنه که همین شرایط رو داشته اما من از این موضوع ناراحت نیستم

اللهم عجل لولیک الفرج💚 آقا جانم هر ثانیه از روز را در دلتنگی از فراغ شما میگذرانم🥺

مسئله دقیقا اینجاست که نمیزاره با دوستام برم

حرف بزن میتونی قانع شون کنی؟

دلیلی نداره طرف محدود بشهحق داره با دوستاش بره کافه و مسافرت و .......

منم همینو میگم واقعا نمیتونم درک کنم اصلا

خانواده من همین شکلی هستن و از بچگی به شدت محدود بودم و عادت کردم فقط کسی میتونه این رو درک کنه که ه ...

میتونم بپرسم چرا ناراحت نیستی؟