2789
عنوان

اصلا نميتونم قبول کنم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 61 پست
خانوادمن و 18 سالمهمامانم اوکیه ولی بابام میگه به هیچ وجه هرگز تنها نباید بری بیروناصلا هم خانواده م ...

میگن با کی یا چطور بری

مثلا با دوستت چه فرقی داره آخه🥲

فمینیستم حامی حقوق زنان حامی حقوق حیوانات🍀🫶🏻 کیدرامرم نیو آرمیم💜 بایسم یونگیه🍊🍓💜 کتاب بخونید ورزش کنید🍀🍓

نمیدونم اما میدونم شرایط همه یکسان نیست گاهی طرف حوصلش به دعوا و بحث نمیکشه قبول میکنه و غصه میخوره

درسته ولی من از این تیپ آدمام تا آخرش از حق خودم دفاع میکنم واسه همین درک نمیکنم

فمینیستم حامی حقوق زنان حامی حقوق حیوانات🍀🫶🏻 کیدرامرم نیو آرمیم💜 بایسم یونگیه🍊🍓💜 کتاب بخونید ورزش کنید🍀🍓

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نمیشه گفت به بچم اعتماد ندارم به جامعه ندارم و البته از استرس مادری میاد ترجیح میدم تا زمانی که حس ک ...

بچتون کوچیکه ولی اگه نزدیکه کلاس زبان یا باشگاه تنهایی میتونه بره بنظرتون؟

میگن با کی یا چطور بریمثلا با دوستت چه فرقی داره آخه🥲

با خانواده فقط

نمیدونم بخدا تو بگو چیکار کنم

خیلی هم آدم رها و خوشگذرونیم یعنی نمیتونم یجا ساکت بشینم و زندگیم یکنواخت باشه

هم خوشگلم هم رفتارم طوریه که کلی دوست و رفیق دارم و به شدت اجتماعی و تو بهترین دوره ی زندگیم

ولی نمیزاره برم بیرون زندگی کنم😐

با خانواده هم اصلااااا بهم خوش نمیگذره و هیچ جا نمیرم باهاشون همش خونم

باشد که رها شویم از رنجی که از آن ما نیست🖤🕊

درسته ولی من از این تیپ آدمام تا آخرش از حق خودم دفاع میکنم واسه همین درک نمیکنم

الان شما کی بهت اجازه نمیده و چند سالته بگو تا راهنماییت کنم

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

شوهر منم از اول میگفت تنها جایی نرو

منم از همون اون به حرفش گوش ندادم و هر جا دلم میخاد تنها میرم

نباید زیاد به حرف مردا گوش داد

اکثرشون پارانوئید دارن . بعضیاشون شدتش کمتره ، بعضیا بیشتر

بچتون کوچیکه ولی اگه نزدیکه کلاس زبان یا باشگاه تنهایی میتونه بره بنظرتون؟

اره تا سر کوچه میفرستم چیزی میخره یا میره خونه دوستش کوچه بغلی

اما مثلا بگه با دوستم میخوام برم پارک که کلی فاصله داره کجدانم اجازه نمیده

اگرم بره کلی تو ذهنم تصور میکنم بچمو نکنه بدزدن معتاد شه تجاوز کنن کارتون خواب شه دور از جون .مادرا اینطور فکر میکنن 🤣

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

دوستام که خانواده هاشون محدودشون میکنن از لج خانواده هاشون همه کثافت کاری میکنن دوس پسر و پارتی و... بنظرم بچه هارو به موقعش آزاد بزارین حس اعتماد بهشون بدین دورادور حواستون باشه این خیلی بهتره

دختر شیرازی جونم دختر شیرازیدرمیان شلوغی دنیا،آرزوهات رو فراموش نکن🌸

الان شما کی بهت اجازه نمیده و چند سالته بگو تا راهنماییت کنم

من راحتم میرم میام مشکلی ندارم

فقط اطرافم میبینم اونایی که نمیزارن اذیتم میکنه راستش چون عادی ترین حق یه انسانه