2789
عنوان

عروسیمه نمیخوام جاریم بیاد باهام😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1363 بازدید | 85 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نمیشه مامانم نیادروز نامزدیم تو ارایشگاه ی اتفاقی برام افتاد مامانم نبود بدبخت میشدمخودم ی فکر داشتم ...

اینی راهکار خوبیع اگع جاری پرسید کدوم آرایشگاه بهش اسمش و الکی بگو

از قدیم گفتن عشق آدم و کور میکنه....اما یادمون باشه جوری باشیم ک وقتی کسی دست از عشق کشید درست وقتی ک پرده از جلوی چشما کنار رفت بجای جلوه قشنگی ک همیشه از عشق دیده میشد ٬ چیزی جز تعفن و کثافت و خیانت نشه دید؛جوری نباشیم ک معنای عشق رو ب کثافت بکشونیم؛ بجای ادای انسانیت سعی کنیم انسان باشیم؛ شاید اینجوری دنیا بوی اعتماد بگیره🙃 شخصیت ادا نمیخواد اصالت میخواد.

نمیشه مامانم نیادروز نامزدیم تو ارایشگاه ی اتفاقی برام افتاد مامانم نبود بدبخت میشدمخودم ی فکر داشتم ...

این کارای بچه گانه چیه اخه.

مگه عهد قلقل میرزاست با عروس کسی بره ارایشگاه.

این کارا زنونه است اصلا به شوهرت ربطی نداره توش دخالت کنه یا شما توضیح بدی بهش.

از الان توی این چیزا زنونه شوهزت دخالت نده...

جاریت گفت کجا میری بگو معلوم نیست فعلا..گفت برای منم بگیر

بگو معطل من نشو برای خودت وقت بگیر من دودلم کجا برم.

خواست بحث و دعوا هم درست کنه خودش میدونه !

شما کاری باهاش نداشته باش

💕

اگه گف واسه منم نوبت بگیر بگو ک ایندفعه میخوام تنها برم ک سوپرایز بشین بگو حتی خواهرمم نمیبرم

امیدوارم همه ی عاشقا خوشبخت‌ترین بشن واسه ماهم دعا کنید ک بدون مشکل بریم سرخونه زندگیمون🙏❤️

از بین راهنمایی دوستان روشی رو انجام بده که کلا به جاری بفهمونی تو کارت دخالت نکنه نه اینکه صرفا این مورد رو یجوری راه بندازی

بهش بفهمون تو کاری که بهش ربطی نداره دخالت نکنه وگرنه هر روز باید هی تاپیک بزنی جاریم تو فلان کارم نظر میده چه کنم

اول تو ذهنت جاریتو کوچیک کن تا ازش نترسی بعدم اصلا باهاش راحت نباش تا به خودش اجازه بده تو کارات دخالت کنه

موافقم یه خاطره از زن عموم یادم افتادکه خیلی تاثیرکذاره حدود بیست سال پیش ازدواج کرده بود و اختلاف ...

چقدر مثال هوشمندانه و بهجایی بود جمله آخرتون واقعاً طلایی بود ناراحت کردن ملایم دیگران، خیلی بهتر از خودخوری هست
این یعنی احترام به خود قبل از هر شخص دیگری👌✨
افراد باهوش قبل از اینکه کار به جنگ و دعوا بکشه، با یک رفتار محترمانه ولی قاطع، تکلیف بقیه را روشن میکنند چقدر خوبه که آدم یاد بگیره چطور بدون بیاحترامی، عزیزکردهی بیحرمت نباشه و آرامش زندگی خودش را اولویت قرار بده.

مثالتون خیلی به دل نشست ممنونم که این زاویه دید را یادآوری کردید واقعاً برای استارتر و همهی ما که گاهی در رودربایستی گیر میکنیم، راهگشاست🌹

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
مردا خیلی وقتا به این مسائل موضع میگیرن، شاید حتی مادر این خانم خودش حساب کنه ها، ولی تا قیامت تو ذه ...

شاید فکر کنید اغراقه ولی مردی که نسبت به آرایشگاه زنونه موضع میگیره؛ مشکل اخلاقی واضح داره و اصلا مناسب ازدواج نیست.

اینکه رابطش با مادرش و باجناقش یه جور باشه و توقع برعکسشو داشته باشه نشون میده مشکل عقلی هم داره آدم عاقل تا قیامت از همچین کسی فرار میکنه نه به خیلی از مردا نسبتش بده.

مشکلات حاد رو عادی سازی نکنید لطفا.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
شاید فکر کنید اغراقه ولی مردی که نسبت به آرایشگاه زنونه موضع میگیره؛ مشکل اخلاقی واضح داره و اصلا من ...

من خودم تو سن ۳۳ ازدواج کردم، والله حتی خواهرامم نفهمیدن کدوم آرایشگاه رفتم، چه برسه خانواده شوهرم.

من اینقدر ، مستقل بودم که به کسی اجازه ندادم، به خودش اجازه دخالت تو مسایل چه جزیی ، چه کلی زندگیم بده

وای چرا انقدر میخوای دروغ دونگ سر هم کنی برای شوهرت؟؟؟

یه لحظه فکر کنننن

جاااری کیلو چنده که به خاطرش همین اول زندگی بخوای برا شوهرت نمایش بازی کنی و دروغ بگی؟؟؟؟؟

از الان رو نده به جاری سلیطه

بگو نامزدی باهام اومدی راحت نبودم دوست دارم روز عروسی با مامانم باشم و آرایشگری که این همه براش هزینه کردم تمام تمرکزش روی من باشه! به همین راحتی نه گفتن رو یاد بگیر

به شوهرت هم بگو اصصصلااا زنداداشت نیاد، نامزدی که اومد جلوی دست و پا بود

بگو اگه قراره اون بیاد من بدون آرایش میام مجلس عروسیم

قااااطع باش

سلام واقعا جاریا چرا اینطورین برا من جاریم روز عروسیم اومده بود به عکاس میگفت که من با دوماد میخوام دوتایی عکس بندازم آخه خیلی دوسش دارم از خیلی ساله چون 20 ساله عروسشونه یعنی چی واقعا منم گفتم نه داماد دیگه تنها نیست نمیشه منم هستم سه تایی میندازیم بعدم که خواستم عکسها رو ظاهر کنم به همسرم گفتم چون خیلی بی ادبه اصلا این عکس ظاهر نمیکنم و اون عکسی که همسرش هم هست رو ظاهر کردم واقعا که