2789
عنوان

فقط یکی میتونی انتخاب کنی

156 بازدید | 18 پست

فقط یکیشومیتونی انتخاب کنی

کدومشونو

خودم اولی

نظرسنجی

گزینه5

هیچکدام

قصاب برتر خاورمیانه، دوستان راهنمایی در زمینه قصابی و سلاخی خواستید خوشحال میشم کمکتون کنم❤️🥰 مدرک کارآموزی از اندیشکده معتبر مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حاضر نبودی تو یکی از گزینه ها بگی ک شما هم سالمید؟😂

همه با هم نمیشه 😅

این نظر سنجی رو بیشتر برای دوهدف گذاشتم

یکی اینکه بگم تو دنیا نمیشه همه چیزو با هم داشت و همه ادما یک چیزی دارن که اون یکی نداره وهمه حصرت زندگی همومیخورن در حالی کهنمیدونن هرکس مشکلات خودش روداره

دلیل دومش اسنکه بدونم کدوم بیشتر رای میاره و همون نظر سنجی

همه با هم نمیشه 😅این نظر سنجی رو بیشتر برای دوهدف گذاشتمیکی اینکه بگم تو دنیا نمیشه همه چیزو با هم ...

چرا حرف بی اساس میزنی؟

خیلیا همه اینایی که شما نوشتی رو به همراه چیزای بیشتر ، با هم دارن

قصاب برتر خاورمیانه، دوستان راهنمایی در زمینه قصابی و سلاخی خواستید خوشحال میشم کمکتون کنم❤️🥰 مدرک کارآموزی از اندیشکده معتبر مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)

چرا حرف بی اساس میزنی؟خیلیا همه اینایی که شما نوشتی رو به همراه چیزای بیشتر ، با هم دارن

پس توصیه میکنم بیوگرافی ادمای مشهور و پولدار و خوشبخت روبخونید

البته اگر منظور شما بلاگر های اینستاگرامی که فقط لحظات خوششون روبه اشتراک میذارن نیست.

یکی با ی دوچرخه خوش یکی با ی پورشه خانواده دشمن کسی نیست

درود 🌹

اکثر خانواده ها دلسوز فرزندانشون هستند مگر اقلیت درصدکم

پول ومعروفیت وثروت و رفیق قطعا چیز های خوبی هست

اما نظر من این هست مهم تر از اون ها، خانواده،سلامتی،وطن،اصالت،انسانیت هست.

گزینه ۲ و ۴ سلامتی توش هست دیگه

تو اون گزینه هام از بس مشکل داری سلامتیت از دست میدی

من سلامتی و خانواده و رفیق و چنتا پیک باشه اوکی ام

🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂

به سلامتی ۳ لاشی قاضی متهم ناشی 🥂 به سلامتی ۳ دلبر مادرم پدرم عشقم ♥️ به سلامتی ۳ کس ناموس رفیق وطن🍻 به سلامتی ۳ همراه رفیقم گوشیم پیکم 🥂 به سلامتی ۳ مکان خونم قلبم قلبش ♥️🍷