2789
عنوان

یعنی فقط دروغگو های سایت انگار هالو هستیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 54 پست

به من که خیلی میگن فیک شما هم شاید منظورت منم باشم نمیدونم اینجا ولی جدی نگیر اینجا رو

بیشتر اونایی به چشم من فیک میان که بی پولن و گدان ولی پول نت دارن یا شوهرشون براشون هیچی نمیخره این بیشتر عجیبه برام تا درامد و شوهر خوب

architect,فاقد سلامت روان، ادایی💅🏼🦢✝️ مشاوره و حرفام در زمینه رابطه صرفا تجربه خودمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حدس میزنم کیا هستن اما خدایی فاز نی نی سایتی ها معلومنیست میای مینالی میگن پشت حرفات هدف داری! میگن ...

به خدا من اینجارو دارم فقط برای اینکه حرفایی که روم نمیشه به کسی بزنم بیام بگم
ولی چیزی که شما میگی اخه بعضیا اینجارو با اینستا اشتباه گرفتن . دنبال پز و اثبات خودشونن

نمیدونم چرا اخه اینجا که ناشناسه

من خودم پشت کنکوریم داداشخندم میاد از اینکه شوهر تخیلی پزشک ساخته خب تو که میخوای تو تخیلات زندگی کن ...

خب دوتا سوال پزشکی ازش بپرسن لو میره دیگه

اتفاقا از زرنگیشه

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

خب دوتا سوال پزشکی ازش بپرسن لو میره دیگه اتفاقا از زرنگیشه

نه بابا
دیگه الان با وجود هوش مصنوعی خیلی سادست جواب سوالای پزشکی رو دادن
اخه نمیشه سوال اونقدر عمیق پرسید که

به من که خیلی میگن فیک شما هم شاید منظورت منم باشم نمیدونم اینجا ولی جدی نگیر اینجا رو بیشتر اونایی ...

نه من منظورم شما نبودی
شمارو نمی شناسم
اره اونها هم به نحوی عجیبن

نه من منظورم شما نبودیشمارو نمی شناسماره اونها هم به نحوی عجیبن

اخه بخاطر تاپیک زندگیم و گذشتم یه سری ها گفته بودن فیک

ولی فیک زیاده نمونش یکی هست منو هم همیشه لایک میکنه هم روم نمیشه بگم هم میترسم

architect,فاقد سلامت روان، ادایی💅🏼🦢✝️ مشاوره و حرفام در زمینه رابطه صرفا تجربه خودمه

اخه بخاطر تاپیک زندگیم و گذشتم یه سری ها گفته بودن فیکولی فیک زیاده نمونش یکی هست منو هم همیشه لایک ...

خیلی زیادن راستش
ولی خب من درک نمیکنم ادم چرا توی یه سایت ناشناس بخواد دروغ بگه
همدیگه که رو نمی شناسیم

نه بابادیگه الان با وجود هوش مصنوعی خیلی سادست جواب سوالای پزشکی رو دادناخه نمیشه سوال اونقدر عمیق پ ...

بابا هوش مصنوعی هم تابلوعه یادمه پارسال یکی بود هرچی می پرسیدن میزد هوش مصنوعی کاملا تابلو بود همه مسخره ش میکردن اما به خودش نمی گرفت فکر کنم ادعای پرستاری داشت

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

بابا هوش مصنوعی هم تابلوعه یادمه پارسال یکی بود هرچی می پرسیدن میزد هوش مصنوعی کاملا تابلو بود همه م ...

ببین بازم با این وجود
کلی از کسایی که اینجا ادعای دانشجوهای رشته تاپ رو دارن فیکن
مثلا من یه مورد رو هم صحبت شدم . ازش تراز و رتبش رو پرسیدم
و اصلا با هم نمیخورد...
اما تمام تاپیک هاش هم درمورد ازمون های بیوشیمی و باکتری شناسی و ... برای درس های دانشگاست
یعنی اگر تاپیک های قبلیش رو نگاه میکردی یه درصدم شک نمیکردی دروغ میگه(:

خیلی زیادن راستشولی خب من درک نمیکنم ادم چرا توی یه سایت ناشناس بخواد دروغ بگه همدیگه که رو نمی شناس ...

دقیقا اکثرا مشکل روحی دارم یا برای جلب ترحم

ببین بازم با این وجودکلی از کسایی که اینجا ادعای دانشجوهای رشته تاپ رو دارن فیکنمثلا من یه مورد رو ه ...

دمش گرم دروغگویی هم هنره اگه بتونه یه طوری دروغ بگه که لو نره

اتفاقا یکی هم هست تعداد بچه هاشو اشتباه میگه هر دفعه یه عدد میگه یا شغل همسرش الان فکر کنم سرهنگ شده

وای یه مو قرمزی هست دایم تو سایته میگه آلمانم اوندفه هم میگفت تولیدی لباس دارم

خداروشکر نمی شناسم
تنها کسی که تو این سایت فیک نبود اون دختره انه در پاریس بود که دانشجوی فیزیو ترکیه بود

دمش گرم دروغگویی هم هنره اگه بتونه یه طوری دروغ بگه که لو نرهاتفاقا یکی هم هست تعداد بچه هاشو اشتباه ...

مادرزن؟
والاع این سایت هم شده سرگرمی(: ادم فیکارو در بیاره