2789

دو نفر هستن که من از روی بیکاری مدت زیادیه تحت نظرشون دارم
و خوشبختانه دروغگو ها کم حافظن
جرعت ندارم اسمشون رو بگم از بس خاطرخواه دارن

یکیش شوهرش متخصصه . توی تمام تاپیک های کنکوری ها و پزشکی و علوم پزشکی هم نظر میده
طبق چیزی که من فهمیدم احتمالا پشته کنکوره 😂 چند جا سوتی داد بود و خیلی جالبه کسی نمیفهمه . یه جا میگه شوهرم عمومیه یه جا میگه رزیدنت تخصصه

دومی هم یه زندگی رمانی نوشته ( از همونا که اشکتون در میاد) ولی الان شوهر پولدار کرده و تو خوشی غرقه
اما این یکی هم حواسش نبوده و شغل شوهرشو چند جا سوتی داده(:

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حدس میزنم کیا هستن اما خدایی فاز نی نی سایتی ها معلومنیست میای مینالی میگن پشت حرفات هدف داری! میگن پولداریم میگن فیکه میگن خوشگلیم میگین زارت میگیم زشتیم میگین نه زیباترینی اصلا ادم نمیدونه چیکار کنه تو این سایت چی بگه☹️

آرزوهای ما ساده بود ،صبحی که با خیال راحت شروع شود ,شبی که با دل قرص تمام شود ،لبخندی که از سر زور نباشد ،و دلی که به کم قانع باشد ولی خالی نباشد , ما آرزوهای بزرگ نداریم نه جهان را میخواهیم نه معجزه فقط کمی حال خوب ،کمی آدم واقعی و روزهایی که زندگی جا نماند...

توروخدا بگو کیان😂😂

به خدا میترسم(:
ولی مورد اول رو توی تاپیک های کنکوری حتما میبینید
همیشه نظر میده

دومی هم توی اکثرا تاپیکا دیدم میگه خیلی خوشگلم و این چیزا

به عنوان یه پشت کنکوری میگم اصلا خنده نداره

من خودم پشت کنکوریم داداش
خندم میاد از اینکه شوهر تخیلی پزشک ساخته
خب تو که میخوای تو تخیلات زندگی کنی لاقل خودتو پزشک میکردی کیفش بیشتر بود

اینجا واسه همون دروغاش اینقدر طرفدار داره :)

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

از حالا بگم از من سوتی دیدی بزار به پای اینکه میخوام شناسایی نشم گاهی مثلا بجای پسرم میگم دخترم

شغل شوهرمو فقط یه بخششو میگم

یا مثلا اتفاقی برا خواهرم افتاده تحت شرایطی میگم اینطور بودم

من اینا رو دروغ نمیدونم با توجه به موضوع بحث و اینکه مجازیه گاهی پیش میاد ادم حرفی بزنه که لپ مطلبو برسونه

دیگه انقدر حساس شدن شما هم عجیبه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی