5088 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 1347 عنوان کیا توی شهر کوچیک آی وی اف کردن 1 بازدید | 12 پست توی بیمارستان های شهرای کوچیک و مراکز دولتی...نتیجهگرفتین؟بنظرتون مراکز خصوصی نتیجه دهید بهتره؟آخه تفاوت قیمتش خیلی زیاده درحد ۸۰_۹۰ تومن دیروز | 20:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kiyana_goli62 عضویت: 1396/12/18 تعداد پست: 134 کدوم شهر کوچیکی رو میشناسی مرکز ناباروری داشته باشه ؟! فقط مراکز استانها دارند دوستان درخواست ندید !!!به اسم زن درخواست میدید ؟! خانمای محترم اگر سوالی از من دارید توی همون تاپیکی که نظر دادم سوالتون بپرسید
5088 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 1347 کدوم شهر کوچیکی رو میشناسی مرکز ناباروری داشته باشه ؟! فقط مراکز استانها دارند الا دیگه همه بیمارستانای شهرستانا آی وی اف انجام میدن..آن شاالله گذرت نگیره وگرنه میفهمیدی
نونزیرکباب عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 2099 الا دیگه همه بیمارستانای شهرستانا آی وی اف انجام میدن..آن شاالله گذرت نگیره وگرنه میفهمیدی من هم قزوین زندگی کردم هم گیلان هر جفتشون فقط مرکز استان مرکز ناباروری داشت تاحالا ندیدم شهرای کوچیک داشته باشن یک مادر دهه ۷۰
kiyana_goli62 عضویت: 1396/12/18 تعداد پست: 134 الا دیگه همه بیمارستانای شهرستانا آی وی اف انجام میدن..آن شاالله گذرت نگیره وگرنه میفهمیدی گذرم که گرفته ،سال ۹۵ ای وی اف انجام دادم دوبار و نشده منتها مراکز استانها معمولا مرکز ناباروری دارند توی شهرهای کوچیک جوابگو نیست اینا عین جاروبرقی پول میکشن بالا توجیح اقتصادی داره به نظرت ؟! دوستان درخواست ندید !!!به اسم زن درخواست میدید ؟! خانمای محترم اگر سوالی از من دارید توی همون تاپیکی که نظر دادم سوالتون بپرسید
5088 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 1347 من هم قزوین زندگی کردم هم گیلان هر جفتشون فقط مرکز استان مرکز ناباروری داشت تاحالا ندیدم شهرای کوچیک ... استان ما اکثر شهراش داره ولی من موندم برممرکز استان یا هکین شهرستان
5088 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 1347 گذرم که گرفته ،سال ۹۵ ای وی اف انجام دادم دوبار و نشده منتها مراکز استانها معمولا مرکز ناباروری دا ... دیگه پیگیر نشدی؟ مشکلت چیه؟توی شهر خودمون هزینش تقریبا ۲۰ تومنه ولی مرکز استان صد وخوردی
kiyana_goli62 عضویت: 1396/12/18 تعداد پست: 134 استان ما اکثر شهراش داره ولی من موندم برممرکز استان یا هکین شهرستان کدوم شهر و استانی ؟! همونجایی که هستی باید ببینی آمارش چجوره تا جایی که اون زمان در جریان بودم غیر از دستگاههای آزمایشگاه جنین شناسی باید دکتر جنین شناس خوبی اونجا کار کنه که درصد مثبتی بالا بره دوستان درخواست ندید !!!به اسم زن درخواست میدید ؟! خانمای محترم اگر سوالی از من دارید توی همون تاپیکی که نظر دادم سوالتون بپرسید
نونزیرکباب عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 2099 استان ما اکثر شهراش داره ولی من موندم برممرکز استان یا هکین شهرستان جایی برو که درصد موفقیتش بیشتره یک مادر دهه ۷۰
kiyana_goli62 عضویت: 1396/12/18 تعداد پست: 134 دیگه پیگیر نشدی؟ مشکلت چیه؟توی شهر خودمون هزینش تقریبا ۲۰ تومنه ولی مرکز استان صد وخوردی دختر خوب شاید اون آی یو آی باشه ۲۰ تومن 😑 یه دندون رو بخای عصب کشی و پر و روکش کنی این حدودا میشه دوستم جدیدا رفته تهران مرکز مام بهش گفتن حدود ۳۰۰ میلیون هزینه ش میشه منتها اون خصوصیه دوستان درخواست ندید !!!به اسم زن درخواست میدید ؟! خانمای محترم اگر سوالی از من دارید توی همون تاپیکی که نظر دادم سوالتون بپرسید
5088 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 1347 دختر خوب شاید اون آی یو آی باشه ۲۰ تومن 😑 یه دندون رو بخای عصب کشی و پر و روکش کنی این حدودا میشه ... دکتر خودش بهم گفت..گفت ۱۰ تومن تخمک کشی...۱۰ تومنم داروهات و انتقال...نهایت ۳۰ تومن..آی یو آی ۳ ماه پیش انجام دادم تقریبا ۵ تومن شد
kiyana_goli62 عضویت: 1396/12/18 تعداد پست: 134 دکتر خودش بهم گفت..گفت ۱۰ تومن تخمک کشی...۱۰ تومنم داروهات و انتقال...نهایت ۳۰ تومن..آی یو آی ۳ ماه ... نگفتی کدوم شهری چرا قیمتاش برابری میکنه با سال ۹۶-۹۷😑خیلی خوبه آخه اگر اینجور باشه دوستان درخواست ندید !!!به اسم زن درخواست میدید ؟! خانمای محترم اگر سوالی از من دارید توی همون تاپیکی که نظر دادم سوالتون بپرسید