2789
منم بخاطر استقلالش دوست داشتم مخصوصا بخاطر اینکه خانوادم خیلی سفت و سخت بودن منم کار میکردم اوایل تو ...

چقد خوبببب پس اوکیه سر کار رفتن

کاش منم زودتر برم دانشگاه و خوابگاه و مستقل بشممم

چقد خوبببب پس اوکیه سر کار رفتنکاش منم زودتر برم دانشگاه و خوابگاه و مستقل بشممم

بستگی به رشته ات هم داره من خیلی سختم بود واقعا مجبور میشدم شبا تا دیر وقت بیدار بمونم برا درس خوندن ولی چاره ای نداشتم و باید کار میکردم

من اول وطن پرستم دوم وطن پرستم و سوم هم ملی گرام برای من فقط یک چیز اهمیت داره ایران و بس 🦁☀️(من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره ساعتها دنبال تو بودیم من هرگز یادم نمیره همیشه میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من 💔) من معمولا درخواست دوستی رو قبول نمیکنم اگه کاری داشتید و درخواست دادید قبلش بهم بگید چه کاری که درخواست رو قبول کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شب بود رفته بودیم از سلف غذا بگیریم نمیدونستم ترم بالاییای ما هنوز کلاس دارن چراغا بسته بود بعدش به دوستم گفتم سر سره کنه منو من نشستم تو کاشیا اون میکشید بعدش ترم بالاییمون که کلاسشون تموم شد درو باز کرد خودم به پاهاش دخترای پشتم و دوستم فرار کردن من موندم یه معذرت خواهی کردم و با خجالت رفتم وای مانتو سیاهم شده بود خاکی

چ روزای خوبی بود

خصوصا خوابگاه

وقتی ساعت ۱۲ میشد میگفتیم هنوز سر شبه

یادش بخیر

واقعا از بهترین روزای زندگی م بود

آقایون محترم لطفا بمن درخواست دوستی ندین❗️بیشعورای نفهم😡😡

بستگی به رشته ات هم داره من خیلی سختم بود واقعا مجبور میشدم شبا تا دیر وقت بیدار بمونم برا درس خوندن ...

خدا بخواد یا پزشکی یا دندون میرم

ولی میخوام ی کاری هم کنارش داشته باشم

خدا بخواد یا پزشکی یا دندون میرم ولی میخوام ی کاری هم کنارش داشته باشم

پزشکی واقعا کنارش کار کردن وحشتناک سخت دندون هم سخت ولی از پزشکی بهتر

من اول وطن پرستم دوم وطن پرستم و سوم هم ملی گرام برای من فقط یک چیز اهمیت داره ایران و بس 🦁☀️(من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره ساعتها دنبال تو بودیم من هرگز یادم نمیره همیشه میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من 💔) من معمولا درخواست دوستی رو قبول نمیکنم اگه کاری داشتید و درخواست دادید قبلش بهم بگید چه کاری که درخواست رو قبول کنم

من سال 1389 رفتم

اون موقعه با بلوتوث همچیو میفرستادیم برا هم تو کلاس قایمکی😂بعد پسزا مدل موی ژلی و سیخ سیخی مد بود

دوستام بجای درس اهنگای یگانه رو میخوندن محسن یگانه تازه امده بود اهنگاش

خیلیا اونموقعه گوشی نداشتن میرفتن کافینت برا ایمیل کردن و اس ام اس و اینا کلا مثل الان نبود دیگه

بعد اونموقعه زنگ خورای گوشی تازه مد شده بود همه میزاشتن و فک کن سر کلاس زنگ میخورد واس من یبار زنگ زد بعد من اصلا یه وضعی

و من خدارا دارم! بین تمام نداشته هایم

😂😂😂😂چقدر خوبه آدم این تجربه ها و خاطره هارو داره

حس میکنم الان بهتره و راحتره دسترسی به همچی هس

دوره ی ما نبود😂ولی خب دهه هشتاد عالمی داره

و من خدارا دارم! بین تمام نداشته هایم