2789
عنوان

مامانم نمیزارع بچم خونش بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 92 پست
خب نمیدونم من هر موقع مامان بزرگ شدم بقیه نظرمو بهت میدم هنوز به اون تجربه نرسیدم ولی خب تو اون موقع ...

کی بچه دوست داره آخه منم میخواستم با دوستام بازی کنم کلاس برم مامانم کارمند بود بچه نگه میداشتم گذشته ولی نه بچگیمو فهمیدم نه جوونی همش باید بچه داری کنم اشتیاه کردم

یک طرف روزه داری با دهان خشک طرف دیگر متجاوزان اپستین با شکمی پر از گوشت انسان...اینکه از یه کشور استعمارگر با سابقه تجاوزچند سال یکبار ب کشور های مختلف توقع داشتید بیاد بزنه هزینه کنه بخاطر آزادی شما مو به تن آدم سیخ میشه از هوش و افکارتون اگر آزادی غرب باعث زجه زدن دخترامون زیر دست کفتار های متجاوز چشم و دل سیر میشه لعنت به این آزادی...آزادی که به تهدید بمب اتم و تهدید تصرف کشور و جزیره هامون رسید ...چه دوستای خوبی دارید !

به هر حال قرار نیست همه مادربزرگا همه شبیه هم باشن مثل ما آدما که شبیه هم نیستیم

بله درسته پس نگیم همه ۵۰ رو رد میکنن بی خوصله میشن

خیلیا خیلی هم حوصله دارن

شانس ما نبوده

یه سلسله پادشاهی داریم تو ایران که باید تو گینس ثبتش کنن.شاه اولش رو انگلیس از نگهبانی طویله آورد شاهش کرد بدون هیچ سواد و سابقه برای اینکه ایران تو مشتشون باشه آخرش هم فرار کرد.شاه دوم رو امریکا با کودتا شاه کرد و تا آخر دست بوس امریکا موند این دومی دو بار فرار کرده!!!ولیعهد ناکام آخری هم دست به دامن اسرائیل شده که شاهش کنن حتی به قیمت کشته شدن نصف ایرانیا و تخریب کل ایران.نکته جالبش اینه طرفداران اینا ادعای ایران دوستی و وطن پرستی دارن و به مخالفانشون میگن مزدور و جیره خور🙃🙃🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم به تو حق میدم هم مامانت

درست میگی

وظیفه ی شما هم نبوده خواهر برادر نگه داری یا کمک دستشون باشی

اونم حق داره نخواد بچتو نگه داره

گذشته که گذشته . نمیشه دیگه چیزی بگی . اما آینده مونده . نرو . کم برو . موقع نیازشون تو هم بگو من حوصله ندارم کاری کنم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

بله درسته پس نگیم همه ۵۰ رو رد میکنن بی خوصله میشنخیلیا خیلی هم حوصله دارنشانس ما نبوده

چی بگم والا ولی در کل سن که میره بالا کمی بیحوصله میشن آدما

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

چطور ما مجبور بودیم خواهر برادرمونو نگه داریم من توقعم میشه واقعیت

چرا دروغ بگم اگه قضیه در حد همین باشه حق داری حتی منم بیدار کردی بخدا بچه آن کوچیکه سعی کن یکم کمتر برو یا میری هفته ای در حد ۳۰ دقیقه باشه حتما بیشتر نه هر چند من بودم تا یک ماه جلو خونش سبز نمیشدم تا خودش التماس کنه والا خوب که چی خوبه خودشون اجبار میکنم بچه بچه

پس اینهمه مادربزرگ که نوه شون رو نگه میدارن کی ان؟تو مدرسع دخترم مادربزرگ دوستش حتی جلسات مدرسه هم م ...

یکی مثل مادرهمسر من

نمیدونم از چیه بچه ها خوشش میاد

خونشو بترکونن هم میگه اشکال ندارن بچه ان

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

وا این چه حرفیه من ریما شوکم بخدا پس چرا آنقدر واسه نوه خودشونو میکشم مخصوصا الان توی این زمونه مادر ...

خب اره زمونه تغییر کرده

هیچ وقت از کسی انتظار کمک نداشته باش تو خودت مامانت بیفته رو جاش بلندش میکنی ببریش حموم یا میفرستیش آسایشگاه

پس الآنم بفکر پرستار باشی برای بچت

دریای نور قلبی پر شور در انتظار ..

مگه خودت حوصله و اعصاب مادرتو داری که توقع حوصله و اعصاب مادربزرگتو از مامانت داری؟وا بده بابا

یچیزایی وجدانیه از بس تو اینستا و روانشناسی زرد گفتن اول خودتون و بقیه ارزش ندارن حس انسان دوستانه و کمک به هم نوع از بین رفته هیچکس حوصله نداره کار اضافه کنه ولی وقتی مجبوری میبینی اونطرف گیره تحمل میکنی همین خود من نصف عمر هر خواهر برادرمو داشتم نگهشون میداشتم اگر الان بود و مثل مامانم بودم یذره هم زحمت ب خودم نمیدادم

یک طرف روزه داری با دهان خشک طرف دیگر متجاوزان اپستین با شکمی پر از گوشت انسان...اینکه از یه کشور استعمارگر با سابقه تجاوزچند سال یکبار ب کشور های مختلف توقع داشتید بیاد بزنه هزینه کنه بخاطر آزادی شما مو به تن آدم سیخ میشه از هوش و افکارتون اگر آزادی غرب باعث زجه زدن دخترامون زیر دست کفتار های متجاوز چشم و دل سیر میشه لعنت به این آزادی...آزادی که به تهدید بمب اتم و تهدید تصرف کشور و جزیره هامون رسید ...چه دوستای خوبی دارید !

چرا دروغ بگم اگه قضیه در حد همین باشه حق داری حتی منم بیدار کردی بخدا بچه آن کوچیکه سعی کن یکم کمتر ...

نمیرم دیگ چند باردیدن حرص میخورم گفتن بده مادرشوهرت نگه داره میری سر کار پولش میره تو جیب پسرش وظیفشه کمک بده مادرشوهرمم میگه نمیتونم مسئولیت داره فلانه گفتم تهش میزارم مهد منت هیچکدوم نمیکشم ولی دیگه منم رفتارمو عوض میکنم

یچیزایی وجدانیه از بس تو اینستا و روانشناسی زرد گفتن اول خودتون و بقیه ارزش ندارن حس انسان دوستانه و ...

ببین قبول کن آدما حوصله سابق رو ندارن

مامانامون 3/4تا بچه رو راااااحت هندل میکردن با کلللی کار یدی و فیزیکی خونه الان ما تو کارای یه دونه بچه میمونیم

مامانت اگه شاغل بوده که دیگه بدتر ،کم حوصله تره

اگه مثلا هفته ای یباره اره حق با تو عزیزم

مامان منم همینه

در حد یک وعده دو ماه یک بار میرم اونم خودمو شوهرم مدام مواظب بچه هاییم

حوصله بچه هامو نداره خونه ش شده جنگل پرررر از گل و گیاه. هی میگه کج نرو راست نرو خوردی به گلام

ولی احترام شوهرمو خیییییلی دارن.

در عوض خونه مادر شوهرم احترام منو ندارن ولی بچه هامو رو سرشون میذارن.

خلاصه که هردو طرف دوماه یه بار میرم حرمت مون حفظ بشه

نمیرم دیگ چند باردیدن حرص میخورم گفتن بده مادرشوهرت نگه داره میری سر کار پولش میره تو جیب پسرش وظیف ...

استارتر من تو رو درک میکنم ی جورایی همزاد پنداری هم که کردم این نظرات هم خواندم حتی بیشتر رفت رو مخم واه واه

من میگم وظیفه اشونه من حالا اونا که پرنسسی بزرگ شدن کاری ندارم ولی بخدا من تو خونه ننه و بابام هم درس خوندن و کار کردم و مسئولیت های بزرگ داشتم بعد درکت هم میکنم بچه اتو ندی این و اون الان زمانه خیلی بده ولی ی فرد مورد اعتماد هم میشه پیدا کرد

استارتر من تو رو درک میکنم ی جورایی همزاد پنداری هم که کردم این نظرات هم خواندم حتی بیشتر رفت رو مخم ...

ولی به مامانت خیلی محترمانه بگو که ناراحت شدی هم حق توعه که بگی هم حق اونه که بدونه حداقل منشأ رفتار مشخص بشه

یکی مثل مادرهمسر من نمیدونم از چیه بچه ها خوشش میاد خونشو بترکونن هم میگه اشکال ندارن بچه ان

چقدر خوب قدر بدون نمیدونی چه نعمتی داری...البته من نمیگم بچه هرررر کاری کنه حتی خونه مادربزرگ هیجی بهش نگیما

ولی مادرشوهر من حتی یه برنج میریخت زمین بچه من اخماش میرفت تو هم....یا تلفن از این سیم دارا بچه من ندیده بود میرفت سمتش هنوز دست نزده بود میومدن بالا سرش ازش میگرفتن

یه سلسله پادشاهی داریم تو ایران که باید تو گینس ثبتش کنن.شاه اولش رو انگلیس از نگهبانی طویله آورد شاهش کرد بدون هیچ سواد و سابقه برای اینکه ایران تو مشتشون باشه آخرش هم فرار کرد.شاه دوم رو امریکا با کودتا شاه کرد و تا آخر دست بوس امریکا موند این دومی دو بار فرار کرده!!!ولیعهد ناکام آخری هم دست به دامن اسرائیل شده که شاهش کنن حتی به قیمت کشته شدن نصف ایرانیا و تخریب کل ایران.نکته جالبش اینه طرفداران اینا ادعای ایران دوستی و وطن پرستی دارن و به مخالفانشون میگن مزدور و جیره خور🙃🙃🙃

ببین قبول کن آدما حوصله سابق رو ندارن مامانامون 3/4تا بچه رو راااااحت هندل میکردن با کلللی کار یدی و ...

قربونت بشم الان هیچکس حوصله ندارم توروخدا طوری حرف نزنین که انگار اجتماعی زندگی نمیکنیم من الان مامانم چیزیش بشه میرم کمک الان هیچکس حوصله ندارم مخصوصا ما جوونا که صدتا از ما توقع هستش تازه خیلی ها رو خودمون به نشنیدن میزنیم