2789
عنوان

کیا توی شهر کوچیک آی وی اف کردن

52 بازدید | 12 پست

توی بیمارستان های شهرای کوچیک و مراکز دولتی...نتیجهگرفتین؟

بنظرتون مراکز خصوصی نتیجه دهید بهتره؟

آخه تفاوت قیمتش خیلی زیاده درحد ۸۰_۹۰ تومن

کدوم شهر کوچیکی رو میشناسی مرکز ناباروری داشته باشه ؟! فقط مراکز استانها دارند

دوستان درخواست ندید !!!به اسم زن درخواست میدید ؟! خانمای محترم اگر سوالی از من دارید توی همون تاپیکی که نظر دادم سوالتون بپرسید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کدوم شهر کوچیکی رو میشناسی مرکز ناباروری داشته باشه ؟! فقط مراکز استانها دارند

الا دیگه همه بیمارستانای شهرستانا آی وی اف انجام میدن..

آن شاالله گذرت نگیره وگرنه میفهمیدی

الا دیگه همه بیمارستانای شهرستانا آی وی اف انجام میدن..آن شاالله گذرت نگیره وگرنه میفهمیدی

من هم قزوین زندگی کردم هم گیلان هر جفتشون فقط مرکز استان مرکز ناباروری داشت تاحالا ندیدم شهرای کوچیک داشته باشن

یک مادر دهه ۷۰

الا دیگه همه بیمارستانای شهرستانا آی وی اف انجام میدن..آن شاالله گذرت نگیره وگرنه میفهمیدی

گذرم که گرفته ،سال ۹۵ ای وی اف انجام دادم دوبار و نشده

منتها مراکز استانها معمولا مرکز ناباروری دارند

توی شهرهای کوچیک جوابگو نیست

اینا عین جاروبرقی پول میکشن بالا

توجیح اقتصادی داره به نظرت ؟!

دوستان درخواست ندید !!!به اسم زن درخواست میدید ؟! خانمای محترم اگر سوالی از من دارید توی همون تاپیکی که نظر دادم سوالتون بپرسید

من هم قزوین زندگی کردم هم گیلان هر جفتشون فقط مرکز استان مرکز ناباروری داشت تاحالا ندیدم شهرای کوچیک ...

استان ما اکثر شهراش داره ولی من موندم برممرکز استان یا هکین شهرستان

گذرم که گرفته ،سال ۹۵ ای وی اف انجام دادم دوبار و نشده منتها مراکز استانها معمولا مرکز ناباروری دا ...

دیگه پیگیر نشدی؟ مشکلت چیه؟

توی شهر خودمون هزینش تقریبا ۲۰ تومنه ولی مرکز استان صد وخوردی

استان ما اکثر شهراش داره ولی من موندم برممرکز استان یا هکین شهرستان

کدوم شهر و استانی ؟!

همونجایی که هستی باید ببینی آمارش چجوره

تا جایی که اون زمان در جریان بودم

غیر از دستگاههای آزمایشگاه جنین شناسی باید دکتر جنین شناس خوبی اونجا کار کنه که درصد مثبتی بالا بره

دیگه پیگیر نشدی؟ مشکلت چیه؟توی شهر خودمون هزینش تقریبا ۲۰ تومنه ولی مرکز استان صد وخوردی

دختر خوب شاید اون آی یو آی باشه ۲۰ تومن 😑 یه دندون رو بخای عصب کشی و پر و روکش کنی این حدودا میشه

دوستم جدیدا رفته تهران مرکز مام بهش گفتن حدود ۳۰۰ میلیون هزینه ش میشه منتها اون خصوصیه

دختر خوب شاید اون آی یو آی باشه ۲۰ تومن 😑 یه دندون رو بخای عصب کشی و پر و روکش کنی این حدودا میشه ...

دکتر خودش بهم گفت..گفت ۱۰ تومن تخمک کشی...۱۰ تومنم داروهات و انتقال...نهایت ۳۰ تومن..

آی یو آی ۳ ماه پیش انجام دادم تقریبا ۵ تومن شد

دکتر خودش بهم گفت..گفت ۱۰ تومن تخمک کشی...۱۰ تومنم داروهات و انتقال...نهایت ۳۰ تومن..آی یو آی ۳ ماه ...

نگفتی کدوم شهری

چرا قیمتاش برابری میکنه با سال ۹۶-۹۷😑

خیلی خوبه آخه اگر اینجور باشه