2789

شوهرتون به یکی از اطرافیانتون نظر بد داره؟ من بارها حس کردم اصلا دلم نمیخواد باهاش یه جا باشم رفتارش وقتی توی جمع زن یا دختر جذاب هست خیلی چیپه من خجالت میکشم 😔 یبار به یکی از این مشاوره تلفنیا گفتم گفت مشکل از خودته و عقده های بچگیت 🤯 چیزی نیست که بشه ثابتش کرد ولی میدونم هست

اگه حسش کردی پس قطعا درسته...بری به مشاور بگی جلوم خیانت کرده یا میگه تو همه زندگیا هست یا ریشه در کودکیت داره

چالش۱۵ کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}وزن کشی سوم 30/2{وزن ۷۹,۴۰۰} ،وزن کشی چهارم ۶/۳{۷۹}،وزن کشی پنجم ۱۴/۳ {78}.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوران قبل ازدواج هم اینطور بود؟ متوجهش شدی؟

آره ولی متاسفانه جدیش نگرفتم اولین بار تو تولد خواهرزادم دیدم داره یکی رو با نگاهش میخوره خیلی حالم بد شد ولی نمیدونممچرا الکی توجیه کردم ازدواج کنیم چشم و دلش سیر میشه

به خودشم بگم میگه دیوونه ای عجب گیری کردم

مثل خودش رفتار کن ببین حساس میشه..مثلا اگه به خواهرت خیلی توجه میکنه یا تعارف و ...کلا هرکاری تو رو یکی دیگه پیاده کن اگه بی منظور باشه که برا توهم حساس نمیشه اگه نه که ..

چالش۱۵ کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}وزن کشی سوم 30/2{وزن ۷۹,۴۰۰} ،وزن کشی چهارم ۶/۳{۷۹}،وزن کشی پنجم ۱۴/۳ {78}.

یعنی هیزه؟ قبل ازدواج نفهمیدی اینطوره؟

ببین هیز رونمیدونمولی وقتی میخواد نظر یکی روجلب کنه یهو تو جمع راه میفته دنبالش شوخیای بیجا میکنه خندهذهای چیپ اصن یه وضعی من آب میشم میرم تو زمین

خودتو درگیرش نکن،اگه به روی شوهرت هم بیاری صد در صد بدتر میشه، و روی همون فرد حساس تر میشه

نه بابا اصن اعصابم نمیکشه با این دهن به دهن بذارم تف سربالایت به کسی هم نمیتونم چیزی بگم مثلا به مامانم بگم شوهرم از خواهرم یواشکی عکس گرفته