2789
عنوان

تا حالا شده حس کنید شوهرتون نظر بد داره

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 70 پست
ببین هیز رونمیدونمولی وقتی میخواد نظر یکی روجلب کنه یهو تو جمع راه میفته دنبالش شوخیای بیجا میکنه خن ...

شوهرم منم همینطوره ولی نه به این ضایعی فقط نمیتونم ثابت کنم کاراشو ولی ته دلش میدونم که جذب بقیه میشه همش

تیکر بارداری تیکر رژیممه .شروع رژیم ۲/۱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مثل خودش رفتار کن ببین حساس میشه..مثلا اگه به خواهرت خیلی توجه میکنه یا تعارف و ...کلا هرکاری تو رو ...

ببین من اصن کراهتم میاد انقدر خودمو بکشم پایین اصن نمیتونم تنها راهکاری که پیدا مردم اینه یه جاهایی باهاش اصلا نرم که اعصابم خورد نشه

ببین من اصن کراهتم میاد انقدر خودمو بکشم پایین اصن نمیتونم تنها راهکاری که پیدا مردم اینه یه جاهایی ...

مثلا چیکار میکنه مگه؟اگه آنقدر تایلوه که یکاریش بکن

چالش۱۵ کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}وزن کشی سوم 30/2{وزن ۷۹,۴۰۰} ،وزن کشی چهارم ۶/۳{۷۹}،وزن کشی پنجم ۱۴/۳ {78}.

این مشاورا که تو موسسه های دولتی کار می کنن فقط میخوان امار طلاق رو بیارن پایین

مردا همه بیغیرت و هیز شدن خودتو اذیت نکن

من یه زن مجردم (از شوهرم جدا شدم) هر جا میرم نزدیک ترین مردای فامیل بهم نظر دارن و زن هاشون میخوان سایه منو با تیر بزنن

انقدر گاهی از این رفتارا دلم میشکنه که دلم نمیخواد هیچ جا برم

خیانت ازش دیدم ولی چشمم تو فامیل و دوست نمیچرخه ، خیلی بدم از این کار ، کثیفترین کار دنیاست ،

کاش اینم با غریبه خیانت کرده بود خرچند بعید نیست ازش من اهل تجسس نیستم

اینطوری تو چشم همه خار نمیشدم

مثلا چیکار میکنه مگه؟اگه آنقدر تایلوه که یکاریش بکن

چیکار کنم نه حق طلاق دارم نه پول دارم نه خانواده حمایتگر بدنر تنش میشه هیچی هم حل نمیشه منم متهم میشم به روانی بودن

این مشاورا که تو موسسه های دولتی کار می کنن فقط میخوان امار طلاق رو بیارن پایینمردا همه بیغیرت و هیز ...

ببین مشاوره کم بود پای تلفن بگیره منو بزنه شما مقصر نیستی تقصیر از شوهراشونه اونا نمیتونن بپذیرن که ازدواجشون غلط بوده اتفاقا من با خانم خایی که جدا شدن بهتر رفتار میکنم چون اونا میفهمن چقدر یه زن میتونه بشکنه تو این مسایل

مطمئنی حساسیت بی جا نداری مطمینی ببخشیدا شکاک نیستی ؟؟

ببین شکاک بودن در مورد همه و تو همه شرایط هست منناصن فکرمنمیره این الان کجاست چی کار میکنه رفتارایی که به عینه میبینم تو مخمه

چیکار کنم نه حق طلاق دارم نه پول دارم نه خانواده حمایتگر بدنر تنش میشه هیچی هم حل نمیشه منم متهم میش ...

از زنایی که اینجوری حرف میزنن بدم میاد ببخشیدا اینو شوهرت بفهمه بدتر میزنه تو سرت

لازمم نیس برا هر مشکلی یا طلاق بگیری یا بسوزی بسازی

ببار بترسونش متهمم نمیشی بگو فلانی گفته شوهرت چقدررر به فلان دختر نگاه میکنه ببین چی میگه یا بگو جلو بقیه سنگین تر رفتار کن من میدونم چیزی نیس ولی بقیه برات حرف درمیارن و

چالش۱۵ کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}وزن کشی سوم 30/2{وزن ۷۹,۴۰۰} ،وزن کشی چهارم ۶/۳{۷۹}،وزن کشی پنجم ۱۴/۳ {78}.