2789
عنوان

تا حالا شده حس کنید شوهرتون نظر بد داره

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 70 پست
ببین مشاوره کم بود پای تلفن بگیره منو بزنه شما مقصر نیستی تقصیر از شوهراشونه اونا نمیتونن بپذیرن که ...

عزیزم امیدوارم خدا به زندگیت ارامش بده کم مشکلات داریم حرص هیز بودن مردا رو هم باید بخوریم

ان شالله که وضعیت بهتر بشه والا اینجوری که با این سرعت داریم میریم سمت فساد تو سراشیبی جهنم هستیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میترسم تو روش بگم وقیح تر شه بعدم تو ماه عسلمون صد بار سر این موضوع دعوامون شد نه گردن میگیره نه نغی ...

نمیدونم والا خودت صلاح خودتو بهتر میدونی ..

چالش۱۵ کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}وزن کشی سوم 30/2{وزن ۷۹,۴۰۰} ،وزن کشی چهارم ۶/۳{۷۹}،وزن کشی پنجم ۱۴/۳ {78}.

از زنایی که اینجوری حرف میزنن بدم میاد ببخشیدا اینو شوهرت بفهمه بدتر میزنه تو سرتلازمم نیس برا هر مش ...

میترسم تو روش بگم وقیح تر شه بعدم تو ماه عسلمون صد بار سر این موضوع دعوامون شد نه گردن میگیره نه نغییر میکنه اونجا هم راه افتاده بود دنبال یه دختر روس چند بارم نا پای طلاق رفتم دیدم بچه ام داره اذیت میشه خودمم خونه پدر مادرم اصن آرامش ندارم خلاصه لی تفاوتی رو انتخاب کردم ولی دیگه داره میرسه به اعضای خانوادم

از یک زن و دوست مورد اعتماد بپرس اگر اونا هم همچین حسی داشتند صد در صد درست

آخه برم به خواهرمچی بگم مثلا باز اگه تو دوستام حس میکردم با کسی اینطوره راحت تر میتونستن بپرسم ازش الان خواهرم داستان درست میکنه تو خانوادمم بازتاب بدی پیدا میکنه

آخه برم به خواهرمچی بگم مثلا باز اگه تو دوستام حس میکردم با کسی اینطوره راحت تر میتونستن بپرسم ازش ا ...

ااز، مادرت بپرس یا خواهرت بگو شوهرم خیلی چشم پاکه ببین عکس العملشون چیه اگر عجیب غریب بود بدون اونا هم حس کردن

29 درصد از سال 2026 گذشت و ما تو 28 درصد از سال 2026 اینترنت نداشتیم...

عزیزم امیدوارم خدا به زندگیت ارامش بده کم مشکلات داریم حرص هیز بودن مردا رو هم باید بخوریم ان شالله ...

ممنونم عزیزم من بیشتر مواقع حرص نمیخورم ولی از ایندهمه بیزبونی و بی دفاعی خودم بیشتر لجم میگیره حدو مرز اخلاقیم نمیذاره از خجالتش دربیام هرچند یکی دوبار به گوشم رسید مثلا کلاس میرفته یه دخترهذاونجا ریده به سرتاپاش دلم خنک شد

ااز، مادرت بپرس یا خواهرت بگو شوهرم خیلی چشم پاکه ببین عکس العملشون چیه اگر عجیب غریب بود بدون اونا ...

بگم خودم قبلش خنده ام میگیره 🤣 اونا هم خیلی بلد نیستن رفتار درست نشون بدن ترجیح میدم آتو دستشون ندم

بگم خودم قبلش خنده ام میگیره 🤣 اونا هم خیلی بلد نیستن رفتار درست نشون بدن ترجیح میدم آتو دستشون ندم

ددقیقا همینو باید دنبالش باشی تا بفهمی نظرشون چیه 🤣مطمینم اونا هم میخندن اونجا بدون حست درسته شوهرتم خراب نکردی

29 درصد از سال 2026 گذشت و ما تو 28 درصد از سال 2026 اینترنت نداشتیم...

میفهممت.آدمی که تعهد ارزشش باشه واقعا زندگی کردن با کسی که عهدشکنی میکنه براش سخته

واقعا دوست دارم بعد از مرگم بفهمم خدا چی رومیخواسته به من یاد بده با این شوهر کردنم