2789
عنوان

چرا پسرا تو نی نی سایت اینقدر دوس دارن قدبلند باشن مگه قد چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 76 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شاید حسودی میکنن

حسودی به کی ؟ میگم تو دانشگاه ما مثلا پسر قدش ۱۶۵ هست رفته با دختر ۱۶۶ اینا یا مثلا پسر قد ۱۷۵ دختر ۱۷۵ اینجورین حتی بوده پسر ۱۶۸دختر ۱۷۰ اینا که باهمن رو میگم

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع105 وزن کنکونی 90وزن هدف 60🥲

این پسر خاله زنکه رو میگی ؟این کلا مشکل داره بنده خدا حالش خوب نیست 😅😅چند تا هم کاربری داره

خودش شاکی بود که چرا شما دخترا پسر قد بلند دوست دارین من که خودم معیار خاصی برای دخترا ندارم بعدش میگفت من دختر قد 175 پوست سفید و مو بلوند دوست دارم بعد هم چنان میگفت نه من که تایپ خاصی ندارم 😐

چون معیار یسری از خانم ها قده، البته آدم دومتر قد باشه ولی عقل نداشته باشه و آدم کنارش اذیت بشه هیچ ...

نظر منم همینه ولی قدم اونقدر بلنده که قد رو باید در نظر بگیرم لااقل هم قدم باشه من قدم ۱۷۲ یه با کفش ساده ساده ۱۷۴ ۱۷۵ میشم 🤣🤣🤣

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع105 وزن کنکونی 90وزن هدف 60🥲

نمیدونم 🤣🥸

نگفتی حسودی به کی

ولی اره اینا رفتن باهم اوکی شدن 😂

آخه بر چ اساسی میگی...من خودم ۱۸۰هستم...چرا تصورتون اینه همه اینجا زشت و بیکار ولی پول و....هستن

صدو هشتاد که تقریبا متوسطه .خب دیگه کسی که دنبال پوله یا کار حسابی داره یا سرش با خانمش یا دوست دخترش یا رفقاش گرمه چرا باید اینجا باشه .

چون دختران از معیارهای اخلاقی و انسانی شیفت شدند روی قد و دور بازوی پسران...

نجات در راستیست ...من فقط با خود گذشتم مقایسه میشم .من از خیلی چیزهایی که خیلی مردها واسشون جذابه عبور کردم.واس همین منو قضاوت نکن ...