2789

سلام من یه سوال دارم بچم ۲سال و۷ماهشه یهو تو خیابون بقیه رو بغل میکنه نه بچه ها رو ها ادمهای بزرگ و همه رو نه بعضیا یهو میره از زانو بغلشون میکنه نمیدونم مشکل داره یعنی ؟البته اینم بگم من فکر میکنم بخاطر اینه که تو خیابون همه بهش توجه میکنن همش میخوان بغلش کنن لپشو بکش یهو بیان سمتش قربون صدقه اش میرن فکر میکنم این ریشه اش باید از اونجا باش من فکر میکنم نکنه مشکلی باش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باهاش صحبت کن الان وقت یادگیریشه .بگو غیر از مامان بابا و خونواده .کسی رو نباید بغل کنی بعدش دلیلشمبگو تا متوجه شه

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

ببوسش😍

من دیدم بچه هایی که اینکارو میکنن به نظر من که هوش اجتماعیش میره بالا

و دلیلش هم همونیه که گفتی

اگر باز نگرانی میتونی مشاور تلفنی کودکان هم صحبت بکنی

اینم بگم میبینه من حساسیت نشون میدم هی میگم این کار و نباید انجام بدی این کار اشتباه یعنی چی میری بقیه رو بغل میکنی فکر میکنم بدتر میشه چیکار کنم اخه icon بچم پسرم هست

اینم بگم میبینه من حساسیت نشون میدم هی میگم این کار و نباید انجام بدی این کار اشتباه یعنی چی میری بق ...

اوه خودت پس کارو بدتر کردی

به کار اشتباه بچه ها اصلا نباید ری اکشن نشون بدی وگرنه برای اینکه خوششون میاد سر به سر میزارن دوباره انجامش میدن

از این به بعد اصلا به این کارش توجه نکن

ببوسش😍من دیدم بچه هایی که اینکارو میکنن به نظر من که هوش اجتماعیش میره بالا و دلیلش هم همونیه که گف ...

اره باید یه مشاوره برم چیجوری با این قضیه کنار بیام چون خودمم اذیت میشم یهو اخه داریم توپارک راه میریم پسره با دوچرخه میاد قربون صدقه اش میره یهو یکی بغلش میکنه نمیدونم چیجوری بگم نه اجازه ندارین icon شاید میگم بخاطر توجه زیاد بهش اینجوری شده