2789
من هیچوقت لبام خشک نشده خیلی عجیبه واسم🤔😂عوضش پوست صورتم انگار روغن پاشیدی روش

😂من چون سرماخوردم دماغم کیپه بعد با دهن نفس میکشم تاصبح لبام صبح خشک خشکه

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یه پالت رژ دارم پنج شیش تا تینت هفت هشت تا رژ

هفت ساله خاک خورده ی نی نی سایتم✋صدای خنده هام همیشه همه جا پربود،😂همه رو میخندوندم🤗توهر جمعی میرفتم انقدرشیطنت میکردم که ذاتا کسی دیده نمیشد😁عاشق تعامل با مردم بودم.بارون،رقصیدن،قدم زدن،بچه های کوچیک خوشحالم میکردن❤️.انقدر زنده بودم که نمشد انکارم کنی...چندسالیه که هرکی بهم میرسه میگه چقدر کم حرف شدی😔مادرم ساعتها میشینه باهام شوخی میکنه من الکی میزنم زیر قهقهه ولی چشام نمیخنده بعدش سرشو میندازه پایین و سکوت میکنه😔😔😔نه واس خوب شدن حال دلم صلوات میخوام نه دعا میدونم دیگه خوب نمیشم

۲ تا جامد

یکی مایع

۲ تا لیپ بالم رنگی (بیشتر از اینا استفاده می کنم خیلی بهم میان)

۳ تا لیپ گلاس

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

یه پالت رژ دارم پنج شیش تا تینت هفت هشت تا رژ

ی رژی ک ماندگاری خفنی داشته باشه سراغ داری؟ خودم کالیستا و گلدن رز مایع رو راضی بودم دنبال چیز جدیدم

با کودکان وارد بحث نشوید حتی اگر از شما بزرگتر باشند! تو جمع بودم ولی تنها

3تا تینت 5.6تا مدادی2.3تا مایع جامدم 7.8تایی هستن روی هم نزدیک 20تا

ی رژی ک ماندگاری خفنی داشته باشه سراغ داری؟ خودم کالیستا و گلدن رز مایع رو راضی بودم دنبال چیز جدیدم

زیاد ، دنبال یه رنگیم پیدا نمیکنم میگیرم بلاستفاده میمونه 🤣

کالیستا m28

کالیستا l29 فکرکنم یادم نیست

الان مدادی میزنم و تینت

تینت اسنس خیلی خفنه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

خب من مک یا دیور رو خیلی دوست دارم هدی بیوتیک ام خوبه

هفت ساله خاک خورده ی نی نی سایتم✋صدای خنده هام همیشه همه جا پربود،😂همه رو میخندوندم🤗توهر جمعی میرفتم انقدرشیطنت میکردم که ذاتا کسی دیده نمیشد😁عاشق تعامل با مردم بودم.بارون،رقصیدن،قدم زدن،بچه های کوچیک خوشحالم میکردن❤️.انقدر زنده بودم که نمشد انکارم کنی...چندسالیه که هرکی بهم میرسه میگه چقدر کم حرف شدی😔مادرم ساعتها میشینه باهام شوخی میکنه من الکی میزنم زیر قهقهه ولی چشام نمیخنده بعدش سرشو میندازه پایین و سکوت میکنه😔😔😔نه واس خوب شدن حال دلم صلوات میخوام نه دعا میدونم دیگه خوب نمیشم
کالیستا m28 کالیستا l29 فکرکنم یادم نیست الان مدادی میزنم و تینت تینت اسنس خیلی خفنه

کالیستا رو ک خودم گفتم مومن 🥲😂