2789
عنوان

توی 18 سالگی ازدواج بکنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 238 پست
کارکنم چرا که نه

خب اول درس تو بخون دوم کار پیدا کن سوم زن بگیر

الان بخدا با ۱۹ میلیون درآمد نمیتونیم زندگی کنم ن درست حسابی لباس میخرم ن برای اصلاح صورت میرم آرایشگاه

خیلی هم درکش میکنم ولی بازم نمیتونیم درس حسابی زندگی کنیم

همین رو میدونم که مردابی امثال تو ، دوباره در دهه ی سی یا چهل خیانت میکنن و میگن اون موقع بچه بودیم ...

همه که مثل هم نیستن

خیانت رو میشه توی افراد دیگه هم دید

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

والا برای دخترم قبل 30 زوده ! برو جوونی کن سفر برو تجربه کن و.... پسرو دخترم نداره به همه میگم لااق ...

ما شهرستانیم و عموما ازدواج برای دختر بعد ۳۰ دیره

میشه اون عشق و حال رو با همسر تجربه کرد

وقتی گفتی ادم ازدواجی ام.... یاد ارسطو تو پایتخت افتادم 😂

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

دختر مردم بخاطر مناسب بودن بدبخت نکن اول درستو بخون برو سرکار گلیم خودت از آب کشیدی بیرون بعد ازدواج کن بچه بازی نیست که رو که حساب زنت بشه وقتی ن میدونه قراره شغلت چی باشه ته زندگیت مشخصه

لطفا اگه تفکرتون با من فرق داره تو تاپیکام اظهار نظر نکنید و پیام های منو ریپلی نکنید مجبور نیستید چون من اصلا از معاشرت کردن با ادم هایی ک منو روی حالت دفاع قرار میدن( دفاع از عقایدم از حقوق من و و اندیشه هام و... ) لذت نمیبرم

منبع درامد داری ،خونه زندگی داری،خرید بلدی؟ از خکد گذشتگی داری، هز زن و زندگی سر در میاری ؟ بلدی م ...

عاشق نشدم و هورمون هام سرجاشه

فعلا که درس میخونم و بجز منبع درآمد و خونه بقیه چیز هاش رو دارم و بلدم

عاشق نشدم و هورمون هام سرجاشه فعلا که درس میخونم و بجز منبع درآمد و خونه بقیه چیز هاش رو دارم و بلدم

اعتماد به نفستم خوبه موفق باشی

۴۰ سالم هست دارم ۴۱ ساله میشم، بزرگ شدم ، ولی تو دلم انگار یه دختر کوچولوی کلاس دومی نشسته، با یه ذوق زیادی منتظر مامان و بابا و داداشم که همه با هم بریم شهر بازی ....حیف که خیلی ازون روزا گذشته ....

همین تو با دختره ازدواج کنی بچه دارم شی سال بعد میری دانشگاه با چهار نفر دیگه آشنا میشی میگی بچه بود ...

واقعیتی که وجود داره همیشه بهترش هست چه برای دختر چه برای پسر و آدم باید فرد مناسب خودشو پیدا کنه و چشمش رو به رو بقیه ببنده

خانواده ی ما و دختره مذهبی اند و نمیشه باید به خانواده شون گفت

دختر و قراره چکار کنی نه خونه داری نه پول داری نه ماشین نه کار قراره خاله بازی کنی با دختر کلاس دهمی ...

من هنوز اول راهم

الان خیلی ها با ۲۵ سال سن همین چیز هایی که میگین رو ندارن

قرار نیست که همین فردا آدم برم سر خونه زندگیش ۲الی ۳ سال توی عقده بعد میره سر زندگیش