2789
عنوان

توی 18 سالگی ازدواج بکنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 241 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چه پسر چه دختر ۱۸ سالگی بسیار زوده برا ازدواج

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱بقیه امضامو گزارش زدن و پاک شد ....هی 🙂

والا برای دخترم قبل 30 زوده ! برو جوونی کن سفر برو تجربه کن و.... پسرو دخترم نداره به همه میگم لااقل اونایی که خانواده ازاد میزارن .دنیا پر زندگیه حیفه زود بیفتی تو یه مسیر ساده و خطی

منبع درامد داری ،خونه زندگی داری،خرید بلدی؟ از خکد گذشتگی داری، هز زن و زندگی سر در میاری ؟ بلدی مسایل خانوادگیتو جلو خانواده هاتون مدیریت کنی؟ یا صرفا چون هورمونات بهم ریخته فاز ازدواج گرفتی

۴۰ سالم هست دارم ۴۱ ساله میشم، بزرگ شدم ، ولی تو دلم انگار یه دختر کوچولوی کلاس دومی نشسته، با یه ذوق زیادی منتظر مامان و بابا و داداشم که همه با هم بریم شهر بازی ....حیف که خیلی ازون روزا گذشته ....

خیلی زوده

یه روز پروانه به خرس گفت : عاشقتم =) خرس خندید و گفت: الان میخوام بخوابم برو بیدار شدم با هم حرف میزنیم ..خرس به خواب زمستانی رفت و وقتی بیدار شد داد زد :پروانه من عاشقتم :ولی خرس نمیدونست که عمر پروانه 3 روزع هیچوقت نزارید دیر بشع

همین تو با دختره ازدواج کنی بچه دارم شی سال بعد میری دانشگاه با چهار نفر دیگه آشنا میشی میگی بچه بودم اون تایپم نیست و فلان

اگر نمیخوای دختره رو از دست بدی محترمانه درخواستتو مطرح کن باهم آشنا شید اگر اوکی بودید خانواده رو درجریان بزارید تا چندسال دیگه رسمیش کنین

دختر و قراره چکار کنی نه خونه داری نه پول داری نه ماشین نه کار قراره خاله بازی کنی با دختر کلاس دهمی بدبخت

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن