2789
عنوان

یه نفر عاشق دخترم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1977 بازدید | 176 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مگ جرمه خو بذار ی مدت رل بزنن اگ دخترتم میخادش

😐💔

🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 خـوشـگـل استـرسـی ⭐⭐⭐ ـــــــــــــــــــــــــ مــــن براش سیندرلا کوچولو بودم ولی اون شرک دوسداشت😭🥀 دختر رمانتیک بودم تعلیق شدم🥲💔

ببین ما با همه فامیلا رابطه داریم اگه بخوام قط ارتباط کنم باید بشینم خونه هیچ جا نرم چون هر جا دعوت ...

اوکی

حواست به دخترت باشه ولی نه جوری که بیشتر لجباز یا کنجکاوش کنی

دمیون گرررر🐈🐱. میتونی بگی گرررر؟- چی؟- گرررررر🐯

من حرف آخرو بزنم و برم 😁😁😁

ببین هزارتا پسر و دختر هستن توی اون سن مثلن عاشق میشن. حتی خودمونم ممکنه تجربه کرده باشیم اما مسله توی ماجرای شما وقاحت و بی تربیتی پسره س، که چطور روش شده بگه اصلن.

همین آدمو میترسونه دیگه

درست میکی .تلنگر بود برام

اره

به حرف اینا که عادی جلوه میدن گوش ندید

رل زدن بد نیست اما با عقل کامل نه با عقل یه بچه ۱۵ ساله آخه

تهش مشخصه شکستن دل دختر شما

وسلام

ببینید ممکنه تهشم خوب باشه هااا اما تو این مسیر دختر میشکنه اذیت میشه پیر میشه

چند ماهه از بس گریه کردم و غصه خوردم تو این سن موهام سفید شده

خب کسی که عاشقه صبر میکنه بزرگ شد بالغ شد اونوقت با درجریان گزاشتن خانواده ابراز علاقه میکنه نترسید موقعیتش هم اط دست نمیره

همه را بخشیدم جز کسانی که مرا از سمت آبادم ویران کردند

چرا اتفاقا به مامانش میگفت زن میخوام ..

تودهات دور هم الان بچه رو زن نمیدن چقدر وقیح وپررو۶ست شاید از محبت شما بد برداشت کرده

خدایا شکرت.اینجا ینفرو فقط میشناسم اونم کاش نمی شناختم اعصابم راحتتر بود.برو بابا.....خودتی

چه ربطی به سن داره بعضیا کلا عقل ندارن . اینم میگن روشن فکری .من خودم ۱۷سالمه البته اوایل ۱۸سالگی ام ...

اینکه تو سن شما این نظر بدن طبیعی تره تا تو سن بالا

نظرش به دلیل ناپختگیش که به سنش برمیگرده

حالا شما میکی درست نیست حتما پخته تر و عاقل تری