2789
عنوان

یه نفر عاشق دخترم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2397 بازدید | 177 پست
رفت امد خانوادگی رو باهاشون کم کنپسری که تو این سن همچین حرفی به زبون میاره جلوی جمع معلومه چه آدمیه ...

ببین ما با همه فامیلا رابطه داریم

اگه بخوام قط ارتباط کنم باید بشینم خونه هیچ جا نرم

چون هر جا دعوت بشم اونام هستن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حتما ی مسائلی رو فهمیده مغزش گفته عاااشششق شووووو ازدوااااااججج یوهاهاهاها برو بگیرششش زن بگیییررر. ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

[QUOTE=414678988]کاش دخترت نفهمه دختر ۱۱ ساله اونم با پسر ۱۵ ساله بخواد رل بزنه حماقته💔[/QUOTEیهو ب ...

ببخشید🥲 ولی خب حواست باشه

دخترت تو همون دنیای بچگونه خودش باشه فعلا باهاش وقت بگذرون اونقد که نیاز نداشته باشه یه پسر بچه کم عقل بیاد سرگرمش کنه

دمیون گرررر🐈🐱. میتونی بگی گرررر؟- چی؟- گرررررر🐯

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

والا😂

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

من نه آدم قدیمی ان نه تعصبی

اما ۱۱ سال سنی نیست نزارید دخترتون احساساتی بشه

پسر بلایی به سرش نمیاد این دختره که اذیت میشه

خودم چشیدم که میگم

دخترتون رو قوی بار بیارید انقدر بهش محبت کنید که نیازی نبینه به اون نزدیک بشه

بهش بگید پسرا باید خیلس بزرگ بشن که مطمئن بشن یه نفر رو دوست دارن پس اگه گفت دوستت داره باور نکن چونکه هنوز عقلش به اندازه تو کامل نیست

پسر بالای ۲۰ هزار بار جای تغیر داره اینکه ۱۵ ساله اخه هوف 😔

من خودم با ۲۳ سال سن دیگه عمرا به پسر زیر ۲۸ اعتماد کنم

همه را بخشیدم جز کسانی که مرا از سمت آبادم ویران کردند

اگه دوباره دیدم تو جمع حرفی پیش اومد باید چطور رفتار کنم کع حرفه نمونه .باز اگه تند واکنش یدم دخترمم ...

با والدینش صحبت کنید و ابراز ناراحتی و نگرانی کنید و بخوایید که اونا کنترل کننده و باز دارنده این موضوع باشند تا دیگه تکرار نشه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
رل و ازدواج یکیه؟؟

تقریبا شبیهن هردو تعهد عاطفی و جنسی و بلوغ عقلی و عاطفی و جسمی میخاد با این تفاوت که کسایی که ازدواج کردن رابطشون قانونیه و اینکه به واسطه همین مسئولیت بیشتری دارن

خدایا بسهه دیگهههه ...

اسی لطفا دخترت گوشی جدا نداشته باشه

این پسر رودار ممکنه بهش پیام بده از راه بدرش کنه

تا حد امکان کمتر رفتو امد کنین

اگر قرار شد خونتون بیان دخترتو بفرس خونه پدر مادرت

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗