2789

هدیه تهرانی رو خیلی دوست داشتم با کلاس بود ولی تغییر زیاد کردن ولی نیکی کریمی روز به روز جذابتر میشه و جوری رفتار میکنن انگار هیچ کاری پوستش رو نمیکنه و فقط با یه کرم همینطوره

معمولا همه سلبریتی ها عکساشون فیل تر یا میکاپ

..فک نکنم پوست خودش انقد صاف باشه

تاریخ شروع برای یک تغییر 1405/۳/۱2.👀 👈🏼وزن74/هدف اول 70🤝🏻/هدف دوم 65🤌🏼/هدف سوم 60👌🏼 ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همشون کارای زیبایی میکنن ولی جای خوب با دکتر خوب ،تاثیرات فیلت ر و میکاپ دست کم نگیر

۴۰ سالم هست دارم ۴۱ ساله میشم، بزرگ شدم ، ولی تو دلم انگار یه دختر کوچولوی کلاس دومی نشسته، با یه ذوق زیادی منتظر مامان و بابا و داداشم که همه با هم بریم شهر بازی ....حیف که خیلی ازون روزا گذشته ....

دختر مجردی ک وارد رابطه های متعددی سمی شده رو نمیگم

ربطی ندارد اتفاقا اونا بلدن چیکار کنن که خوب بمونن تو همین می نی سایت تایپیک زده بود دوستم پول عمل پیکرتراشی و تمام جراحی هاش رو از پارتنراش میگیره ..سیصد میلیون از یکی صد تومن از اون یکی ..هلو هم میکنن خودشون رو .اتفاقا دخترهای شریف و شاغلی رو میگم که خسته ان

کلا بی بی فیس هست ولی چند وقت پیش یه عکس یا فیلم ازش دیدم همچین هم پوستش جوون نبود و چروک داشت

به نظرم فـیلتر میندازن رو عکساش

عضو تاپیک مینیمالیست ها 🏋🏻♀️ وزن اولیه ۵۴🔓 وزن قبلی ۶۴🔓وزن فعلی ۶۲۵۰۰🔓 وزن هدف ۶۲🔒....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

ربطی ندارد اتفاقا اونا بلدن چیکار کنن که خوب بمونن تو همین می نی سایت تایپیک زده بود دوستم پول عمل پ ...

پسرا مفت ۳۰۰ میلیون میدن؟؟؟؟ به چه قیمتی؟؟ بدن آدم شریفه هیچکسم خیرات نمیکنهههه

دلآ نفسم هستم ....آقایون درخواست ندن خودتون رو پاره همکنید تایید نمیکنم به نی نی یار اسکرین میفرستم...