هدیه تهرانی رو خیلی دوست داشتم با کلاس بود ولی تغییر زیاد کردن ولی نیکی کریمی روز به روز جذابتر میشه و جوری رفتار میکنن انگار هیچ کاری پوستش رو نمیکنه و فقط با یه کرم همینطوره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همشون کارای زیبایی میکنن ولی جای خوب با دکتر خوب ،تاثیرات فیلت ر و میکاپ دست کم نگیر
۴۰ سالم هست دارم ۴۱ ساله میشم، بزرگ شدم ، ولی تو دلم انگار یه دختر کوچولوی کلاس دومی نشسته، با یه ذوق زیادی منتظر مامان و بابا و داداشم که همه با هم بریم شهر بازی ....حیف که خیلی ازون روزا گذشته ....
دختر مجردی ک وارد رابطه های متعددی سمی شده رو نمیگم
ربطی ندارد اتفاقا اونا بلدن چیکار کنن که خوب بمونن تو همین می نی سایت تایپیک زده بود دوستم پول عمل پیکرتراشی و تمام جراحی هاش رو از پارتنراش میگیره ..سیصد میلیون از یکی صد تومن از اون یکی ..هلو هم میکنن خودشون رو .اتفاقا دخترهای شریف و شاغلی رو میگم که خسته ان
کلا بی بی فیس هست ولی چند وقت پیش یه عکس یا فیلم ازش دیدم همچین هم پوستش جوون نبود و چروک داشت
به نظرم فـیلتر میندازن رو عکساش
عضو تاپیک مینیمالیست ها 🏋🏻♀️ وزن اولیه ۵۴🔓 وزن قبلی ۶۴🔓وزن فعلی ۶۲۵۰۰🔓 وزن هدف ۶۲🔒....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈