2789
عنوان

خیا نت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 119 پست

متاسفم بابت تجربه ای که داشتی اما اینجا جای مناسبی برای این پرسش نیست چون توی فکرشون زن مجبور به سوختن و ساختنه به خصوص اگه بچه داشته باشه چون زن رو بیشتر از مادر نمیبینن

اما به چشم دیدم از مردی که زنش رو به خاطر خیانت کشت دفاع میکردن و میگفتن حق داشته

شما هم بشین نگاه کن ببین میتونی با یه هرزه زندگی کنی یا نه اگه میتونی که هیچی بشین و امیدوار باش که دیگه خیانت نکن

اگه نه اقدام به طلاق کن اگه بچه هم داری درگیرش نشو میتونی مسئولیت نگهداری رو با شوهرت نصف کنی

تازه مرد خیانتکار وقت برای بچه نمیذاره دیر یا زود حضانت رو هم دو دستی بهت میده

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

دو دانگ ازخونه

داری میگی چند بار دیگه هم تکرار کرده خونه رو بفروش بدون اینکه بفهمه نتونه ازت پس بگیره بعد برو دنبال کارای طلا ق

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

واقعا این همه از کجا پیدا میکنند چقدر خانوم فاسد داریم ما

اشتباه متوجه شدید فرد فاسد اینجا شوهر ایشون که با وجود داشتن زن دنبال هرزه بودنه

بچه که ندارم تواقدامم دوماه پیش سقط کردم الانم مثلادرحال دواودرمون بودم که فهمیدم اقاگل کاشته، قول د ...

فعلا ب روش نیار جلو بچه دار شدنم بگیر تا کارای طلاقت راحتر بتونی انجام بدی این طوری ک میگی طرفت درست بشو نیست

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

خواهش میکنم بچه نیار این منی بهت میگم که دوتا بچه دارم و سوختم. شوهرم اول ازدواج با دختر خالم دوست شد بعد خونه خراب ها میرفته ........ تا چند روز پیش که باز دیدم با خانومی چت میکنه. درگیر در حد مرگ منو کتک زد کم مونده بود بمیرم ضربه از سرم زد. فعلا به روش نیار بزار فکر کنه باورش کردی فقط زیر نظر بگیر مدرک جمع کن جدا شو خواهش میکنم ازت

من دو جور آدم خائن دیدم:

دسته اول کسانی هستن که خیانت میکنن و خیانتشون رو توجیه میکنن. حتی تقصیر رو گردن طرف مقابل میندازن. اینجور افراد خیانتشون رو تکرار میکنن.

دسته دوم کسانی که یک بار اشتباه میکنن خیانت میکنن ولی پشیمون میشن. ابراز پشیمونی میکنن. سعی میکنن جبران کنن. خیانت رو تکرار نمیکنن. اینا رو میشه بخشید.

ولی بخشیدن خیانت خیلی سخته.

خواهش میکنم بچه نیار این منی بهت میگم که دوتا بچه دارم و سوختم. شوهرم اول ازدواج با دختر خالم دوست ش ...

خدالعنت کنه آدمای آشغال کثیفا که عوض اینکه گناه خودشونا بپذیرن تازه طلبکارم میشن دستش بشکنه الهی

خدالعنت کنه آدمای آشغال کثیفا که عوض اینکه گناه خودشونا بپذیرن تازه طلبکارم میشن دستش بشکنه الهی

نمیدونی انقدر کشیدم تو این زندگی ۱۶سالم بود باهاش ازدواج کردم الان ۳۰. روحیه ام ۷۰ساله پوستم ۴۰ ساله موهام سفید. خدا ازش نگذره امیدوارم شوهرم زود بمیره من کنار بچه هام راحت زندگی کنم

نه منظورشون همون خانوماییه که مخ امثال شوهرمنا میزنن

بله فهمیدم چی گفتن ولی اشتباه فهمیدن شوهر شماست که رفته دنیال هرزه گری وگرنه عالم و آدم بخوان بیان بهش شماره بدن شوهر شما نباید هرزه گری کن و شماره بگیره و پیام بده

کلا یه رویکردی هست که فکر میکنن اگه شخص سوم رو سرزنش کنن مشکل حل میشه درحالیکه کسیکه تعهدش به شما رو شکسته همسرتونه

و راجع به دکتر که پرسیدید بهتر الان دنبال بچه نباشید شاید شما بتونید با شوهر خیانتکار کنار بیاید ولی از کجا معلوم بچه اتون هن بخواد با پدر هرزه کنار بیاد؟

من دو جور آدم خائن دیدم:دسته اول کسانی هستن که خیانت میکنن و خیانتشون رو توجیه میکنن. حتی تقصیر رو گ ...

هر نوعی که باشه واقعابخشیدنش سخته، فراموش که ا صلانمیشه کرد من که تالحظه مرگمم همش پیاماش میادجلوی چشام و زجرمیکشم مطمئنم اگه هم ببخشمش وباهاش بمونم هیچوقت هیچوقت دیگه اون ادم سابق نمیشم دیگه بهش باورواعتمادندارم بااینکه به قول خودش رابطش فقط درحدچت بوده ولی بنظرمن خیانت خیانته اون بااین کارش مناخوردکرد

نمیدونی انقدر کشیدم تو این زندگی ۱۶سالم بود باهاش ازدواج کردم الان ۳۰. روحیه ام ۷۰ساله پوستم ۴۰ سال ...

خدابه دلت صبربده عزیزم من سه هفتس اندازه سه سال داغون شدم خدابه دادتوبرسه انشاالله آهت دامنشابگیره دامن خود خودشا

خواهش میکنم بچه نیار این منی بهت میگم که دوتا بچه دارم و سوختم. شوهرم اول ازدواج با دختر خالم دوست ش ...

👏🏻 امیدوارم شما بتونید رها شی برو سرکار مستقل شو طلاق بگیر تحمل نکن خودت تباه نکن کنار ی هرزه