2789
عنوان

رفتار فوق عجیب شوهرم لطفا بیاین

1 بازدید | 23 پست

من عقدم

امروز از صب تا عصر با شوهرم بیرون تو شهر بودیم دنبال یسری کارا

صبحونه کافه رفتیم

تا قبل ظهرم هی خوراکی و اینا میخرید

نزدیک ظهرم بستنی و اینچیزا خرید خوردیم

ولی برا نهار اصلااااااااا هیچی نخرید هیچ رستورانی جایی واینستاد!!!

اصلا سابقه همچین رفتاری نداشت

چندین بار هی میپرسید گشنته منم غیر مستقیم میگفتم اره

اونم میگف خب حالا میریم جلوتر نگه میداریم رستورانی جایی

دیدم ساعت از سه ظهر گذشت همچنان هیچ حرکتی نکرد !

برا شامم یکی دوباری گف چیمیخوری سفارش بدم

درصورتی ک میدونه غذا مورد علاقم چیه

منم خودمو سبک نکردم گفتم مرسی میل ندارم با اینکه وحشتناک گشنم بود

ذیگع اومدم خونه خودمون یچیز خوردم

فوق العاده عجیب و مشکوک بود رفتارش چون اصلاااااااا سابقه نداشت وعده نهارو بیرون باشیمو چیزی نخره

بحث پولشم نیست چون داشت اطلاع کامل دارم از مونده حسابش

باهمم ن بحث کردیم ن هیچی عادی عین همیشه

سیمکارت قبلا دست کسی بوده.🔴

عجیب نبوده

خرج رستوران و فلان واقعااا زیاد شده

صبحونه و خوراکی که بوده

بقیه چیزا دیگه زیاده

مسلما یه سری کارا هم هزینه داشته پشتش که از صبح دورش بودین

کاملا نرمال بوده

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عجیب نبوده خرج رستوران و فلان واقعااا زیاد شده صبحونه و خوراکی که بوده بقیه چیزا دیگه زیاده مسلما یه ...

بخدا عجیب بوده

اخع شوهرم ادمیه ک اصلا از وعده غذایییهاش نمیگذره

اتفاقا کارای امروز هزینه ای صرفشون نمیشد

سیمکارت قبلا دست کسی بوده.🔴

بخدا عجیب بودهاخع شوهرم ادمیه ک اصلا از وعده غذایییهاش نمیگذرهاتفاقا کارای امروز هزینه ای صرفشون نمی ...

خب بپرس ازش

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

اجتمال زیاد خودش سیر بوده فک کرده تو هم اونجوری من وقتی خودم سیرم غدا درست نمیکنم تا گرسنه بشم

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده