2789
عنوان

خیا نت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 119 پست
اون خیانت کرده تو ضجه میزنی ؟ خیانت جنسی بوده یا احساسی ؟

والامیگه درخدپیام بوده، تازه من یکیشادیدم وبه روش اوردم ، ولی بعدش یه عالمه شماره دیگع دیدم روگوشیش ولی به روش نیوردم اما دارم دق میکنم که چرا اینکارا راکرده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به روحیه خودت بستگی دارهبیخیال شو همین و بسمخصوصا اگه بچه داری و واقعا پشیمونه

بچه که ندارم تواقدامم دوماه پیش سقط کردم الانم مثلادرحال دواودرمون بودم که فهمیدم اقاگل کاشته، قول دادقسم خورد وه باراولش بوده ودیگه تکرارتمیکنه منم قبول کردم وبهش فرصت دادم بعدازچندروز دوباره متوجه شدم پیگیر اون زنه بوده، توهمون چندروزی که مثلابهش فرصت داده بودم ومیخاست جبران کنه، بازم بهش گفتم و بازم خرم کرددوباره یه روزاتفاقی توگوشیش داشتم میگشتم یه عالمه شماره داشت تو ایتا که همه مال زن بودن، به چندتاشونم پیام داده بود، واقعاشکستم داغون شدم اصلانمیدونم چکارکنم میترسم به روش بیارم پرروتربشه

واقعا این همه از کجا پیدا میکنند چقدر خانوم فاسد داریم ما

خدالعنتشون کنه، الهی سر دختراشون بیاد این بلا، من که شب وزوزندارم چندوقته زندگیم شده استرس و شک وتردید

رابطش با خودت چطوریه ازش راضی هستی یا فقط دنبال دیگه هست

رابطمون خوبه مشکلی نداشتیم باهم اصلاباورم نمیشد که اهل این برنامه هاباشه عین چشام بهش تااینکه یه مدت شک کردم که پیام میداد وتامن میومدم کنارش صفحه پیامامییبست بابدبختی رمزشاپیداکردم ورفتم توگوشیش و فهمیدم ای دادبیداد ....

و علیکوم .جای ضجه زدن خسارت مالی بهش بزن دلت خنک بشه .دیگه پولی تو دست و بالش نمیمونه حش خود چص پنداری کنه و دوباره بره سمت خیانت

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

اول زندگیمون بود عادت کرده بود ب زنهای دیگه ده بار بخشیدم ولی خداروشکر موثر بود کلا همه رو گذاشت کنار و چسبید ب زندگیش تاالان ک خوبه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

یکی از دوستام بهش خیانت شده بود چن ساله طلاق گرفته ولی پشیمون بود میگفت کاشکی بهش فرصت میدادم

البته اون بچه داشت از پسره

نمیدونم بستگی به خودت داره میتونی ببخشیش؟

😐🤦‍♀️دوستان اینو بفهمید که من فقط دوستدار استادم. خودشون نیستم پس هر خطایی از من دیدید پای خودم بزارید نه ایشون. گر میسر نیست مارا کام او عشق بازی میکنیم  عشق بازی میکنیم با نام او لطفا با شعری ک گذاشتم شوخی های ک درحد شخصیت خودتونه نکنید جنبشو ندارم 😊  یاد بگیریم از روی عکس پروفایل و اسم کاربری همدیگرو قضاوت نکنیم دنیا جا ی قشنگ تری میشه 🌹تو نی نی سایت عاشقا از کسایی قلبشونو شکستن، جاریا از جاریا، خواهر شوهرا از زن داداشا، عروس از مادر شوهرا، مادر شوهرا از عروسا، کاربرا از کارای دیگ، گله میکنن و میگن چقدر بد هستند، الان من موندم این بد های واقعی کجان؟ همه جز خوبا شدن ک...