2777
2789
عنوان

از زندگيتون راضي هستين؟! درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 122 پست
هر چي باشه بهتره اينور قانوناش پيشرفت كردنش همه چيزش 

اینو باید از کسی ک اونور زندگی کرده پرسید ن ماهایی ک از دور میبینیم 

صبور باش، چیزهای خوب زمان میبرند؛؛امپراطوری ها یک روزه ساخته نمی شوند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا راضی نیستم از زندگیم چون اکه یه مشکلم حل بشه یه مشکل بزرگ تر خدا پیش روم میزاره😭

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
وااااایییی😍😍😍😍 عاشق اینجور مامانام... بنظرم شما از همه مامانا سرترین و دلتون از همه پاکتره💖💖💖 ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف داری 😍

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

من هنوز عقدم ولی به نظرم خیلییییییی ریسکه تو این زمونه بچه دار شدن با اینکه وضعیتهمسرم خوبه ولی مطم ...

اره منم همين فكر ميكنم اصلا شرايط معلوم نيس چي به چيه

خدايا به همه ارامش و خوشبختي بده 💗
شماهایی ک میخاین بعده چندین سال بچه بیارین اینم در نظر داشته باشین ک مشکلات نابارواری الان گریبان خی ...

بازم بچه دار نشي بهتر اين هست كه بچه دار بشي و بخواد تو اين جامعه خراب كه حتي به مدرسشم نميشه اعتماد كرد بزرگ بشه. يا افسرده ميشه يا معتاد يا دختر بد يك چند درصدم احتمال داره ازدواج كنه مثل ماها بل اجبار اين زندگيو تحمل كنه 

چه عالی بهترین کارو کردین

قربونت 😍

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

چطوری میشه کسی بگه من از زندگیم راضیم ولی دنیا زشته نمیخوام یه موجود بهش اضافه کنم ؟ بالاخره راضی هس ...

ماها از زندگیمون راضی هستیم ولی از جامعه ای که هر روز یه بساط جدید توش ایجاد میشه میترسیم

بنظرم تو این زمونه بچه دار شدن یه کار خیلی احمقونه ایه ...اونم واسه شما که دودلین

اخه ميدوني همش به انتخاب من نيس خلاصه شوهرم خانواده تا همه فشار ميارن

خدايا به همه ارامش و خوشبختي بده 💗
اره منم همين فكر ميكنم اصلا شرايط معلوم نيس چي به چيه

خیللی سخته هرچققدرم وضعیت مالی خوب باشه فقط میتونی آینده مالی بچه  رو حل کنی 

بقیه چیزا حتی با پول هم کاریش نمیشه کرد

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
بازم بچه دار نشي بهتر اين هست كه بچه دار بشي و بخواد تو اين جامعه خراب كه حتي به مدرسشم نميشه اعتماد ...

این ترس و دلهره همه طبیعیه۰ولی کسیکه از شیوه تربیت خودش مطمئن باشه هرگز همچین ترسایی ب دلش راه نمیده 

صبور باش، چیزهای خوب زمان میبرند؛؛امپراطوری ها یک روزه ساخته نمی شوند