من از زندگيم خدارو شكر راضيم ولي نميدونم اينده چي ميشه خيلي نگران شرايطم نميدونم بچه داشتن تو اين جامعه درسته يا نه فك ميكنم بچه دار شدن مسئوليت خيلي بزرگيه و تو اين دورو زمونه ميتونم از پسش بر بيام يا نه دلم نميخواد بچم زندگي سختي داشته باشه من و شوهرم خدارو شكر زندگي خوبي داريم واقعا شوهرم همه تلاششو ميكنه كه خيلي راحت باشيم ولي واقعا اين انصافه كه مسئوليت بچه هم به كاراش اضافه بشه؟!؟تو اينده مسئول تمام مشكلات بچم منم نميخوام روزي برسه كه بگه چرا منو به دنيا اوردي ... نميدونم شرايط ما زندگي ما براي اونم قابل قبول ميشه يا نه ...
اصلا راضی نیستم از زندگیم چون اکه یه مشکلم حل بشه یه مشکل بزرگ تر خدا پیش روم میزاره😭
فرشته کوچولوی من عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت
وااااایییی😍😍😍😍 عاشق اینجور مامانام... بنظرم شما از همه مامانا سرترین و دلتون از همه پاکتره💖💖💖 ...
ممنونم عزیزم خیلی لطف داری 😍
دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
شماهایی ک میخاین بعده چندین سال بچه بیارین اینم در نظر داشته باشین ک مشکلات نابارواری الان گریبان خی ...
بازم بچه دار نشي بهتر اين هست كه بچه دار بشي و بخواد تو اين جامعه خراب كه حتي به مدرسشم نميشه اعتماد كرد بزرگ بشه. يا افسرده ميشه يا معتاد يا دختر بد يك چند درصدم احتمال داره ازدواج كنه مثل ماها بل اجبار اين زندگيو تحمل كنه
دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
چطوری میشه کسی بگه من از زندگیم راضیم ولی دنیا زشته نمیخوام یه موجود بهش اضافه کنم ؟ بالاخره راضی هس ...
ماها از زندگیمون راضی هستیم ولی از جامعه ای که هر روز یه بساط جدید توش ایجاد میشه میترسیم