2777
2789
عنوان

از زندگيتون راضي هستين؟! درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 122 پست

من خیلی از زندگیم راضی ام

همینطور از بچه دار شدنم

هر دو برای زندگیمون زحمت کشیدیم

وپا به پای هم کار میکنیم البته ما کار ازخودمونه و همین انگیزمون رو بیشتر میکنه 

خداروشکر در امدمون هم خیلی خوبه و اینده بچه هامون رو داقل میدونیم تضمین میکنیم

شرایط بدیه الان باید زندگی رو باهم ساخت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه فقط رفاه مهمه كم ابي هواي الوده نا امني گروني تجاوز هزار تا مساله ديگه

من ۷ ساله ازدواج کردم.تو این ۷ سال بچه نمیخواستیم زیاد ولی به خاطر مشکلم که کیست داشتم دکترا گفتن باید بچه دار بشین و ماام تقدام داشتیم و بچه دار نشدیم.الان دلمون بچه میخواد یک ماهه دیگه قراره ivfکنم ولی دو دلم.میگم با این شرایط جامعه بچه دار شدن خیلی سخته.تمام جوونی ما تو استرس و سختی گذشت .با اینکه وضعمون خوبه ولی بازم مشکل داریم .زندگی تو این جامعه و مملکت خیلی سخت شده.حسرت میخورم که بهترین روزهای زندگی و بهترین سال های عمرم داره اینجا به سختی میگذره با دلهره با نگرانی و ترس از آینده بدون آب😔

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟ روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم

منم زندگیم خوبه خداروشکر.بقول معروف اندازه ای هست که دستمون جلو دیگرون دراز نباشه.تا الانم هرچی خاستم داشتم و خریدم و خوردم...

اما مهم ترین سرمایه سلامتیه🌼

از همون اول عشق بچه بودم،اما اون اولا که به بچه فکر میکردم برام سخت بود بزرگ کردنش تربیتش... اما کم کم با خودم کنار اومدم.غافل از اینکه برا مادرشدن باید تلاش بیشتری کنم.کار من با خانومایی که طبیعی باردارمیشن متفاوته.پیش خودم میگم لابد خدا یه تحمل و صبری تومن دیده.پس بازم شکر❤

پس منی که شرایطم متفاوته اگه خدا این لطف بهم بکنه و مادر بشم تمام تلاشمو میکنم که براش کم نزارم‌... کار خیلی خیلی دشواریه از همه لحاظ اما چه کنم که خودم وهمسرم عشق بچه ایم.

تا خدا برامون چی بخاد👐🌷

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
منم همیشه از اینکه بچه ای رو به این دتیا اضافه کنم میترسیدم. به همین خاطر بعد از 7 سال که از زندگی م ...

وااااایییی😍😍😍😍 عاشق اینجور مامانام... بنظرم شما از همه مامانا سرترین و دلتون از همه پاکتره💖💖💖💖

مگه میدونی اونور چخبره؟؟؟

من بیشتر خانواده پدریم خارج از کشورن یه تعداد محدود اینجان 

پس قطعااااا میدونم که میگم

خود همسرمم قصد نداره بمونیم اینجا زیاد

مننم که در حال رفتن بودم ولی قسمت شد ازدواج کردم 

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
چه دل پاكي خدا حفظتون كنه عزيزم❤️

ممنونم عزیزم لطف داری

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

👏👏👏

😙😙😙

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

شماهایی ک میخاین بعده چندین سال بچه بیارین اینم در نظر داشته باشین ک مشکلات نابارواری الان گریبان خیلیا شده بخاطر همین ترسا و نکرانیایی ک از روز ازل بوده 

صبور باش، چیزهای خوب زمان میبرند؛؛امپراطوری ها یک روزه ساخته نمی شوند
👏👏👏👏👏 بسیار هم سخت بچه به سرپرستی میدن

ممنون

بله خیلی خیلی سخت میگیرن