2777
2789
عنوان

از زندگيتون راضي هستين؟! درد دل

1194 بازدید | 122 پست

من از زندگيم خدارو شكر راضيم ولي نميدونم اينده چي ميشه خيلي نگران شرايطم نميدونم بچه داشتن تو اين جامعه درسته يا نه فك ميكنم بچه دار شدن مسئوليت خيلي بزرگيه و تو اين دورو زمونه ميتونم از پسش بر بيام يا نه دلم نميخواد بچم زندگي سختي داشته باشه من و شوهرم خدارو شكر زندگي خوبي داريم واقعا شوهرم همه تلاششو ميكنه كه خيلي راحت باشيم ولي واقعا اين انصافه كه مسئوليت بچه هم به كاراش اضافه بشه؟!؟تو اينده مسئول تمام مشكلات بچم منم نميخوام روزي برسه كه بگه چرا منو به دنيا اوردي ... نميدونم شرايط ما زندگي ما براي اونم قابل قبول ميشه يا نه ...

خدايا به همه ارامش و خوشبختي بده 💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هنوز عقدم ولی به نظرم خیلییییییی ریسکه تو این زمونه بچه دار شدن

با اینکه وضعیتهمسرم خوبه ولی مطمینم تا وقتی از جامعه خیالم راحت نشه بچه دار نمیشم

مردم و فامیل هم هرچی خواستن بگن 

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
من هنوز عقدم ولی به نظرم خیلییییییی ریسکه تو این زمونه بچه دار شدن با اینکه وضعیتهمسرم خوبه ولی مطم ...

جامعه خوب ک نمیشه بدترم میشه ینی میخای کلا قیده بچه رو بزنی؟

صبور باش، چیزهای خوب زمان میبرند؛؛امپراطوری ها یک روزه ساخته نمی شوند
اگه واقعا اینجور ک میگی در رفاهی بهترین زمان برای بچه دار شدنه

مسئله فقط رفاه نیست واقعا آینده این جامعه چیه ،،، چی در انتظار نسل بعده ،،، دیگه نمیشه حتی با خیال راحت بگی بچه رو فرستادم مدرسه !!!!

Sen sevdanin sultanisin hem😍güneşim mehtabimsin😍

منم همينطور ميخوام زماني بچه دار بشم كه از نظر مالي اينقدر داشته باشيم كه تو رفاه كامل كامل بچه ام باشه دوست ندارم سختي بكشه و فقط بخاطر دل خودم بچه دار بشم

يا اينكه از نظر وقتي بتونيم وقت كافي واسش بذاريم نه كه بسپريمش به اينو اون كه نگهش دارن وقت نداشته باشيم حتي باهاش بازي كنيم

بعدم تو اين جامعه نميخوام بدنيا بياد ميحوام يك كشور ديگه بدنيا بياد براي همين پول كافي بايد داشته باشم

من ک اصلا راضی نیستم کاش زمان برمیگشت عقب هیچوقت باهاش ازدواج نمیکردم

مثل من 😢😢😢😢😢

اري از پشت كوه آمده امچه ميدانستم اين ور كوه بايد براي ثروت حرام خورد........براي عشق خيانت كرد، براي خوب ديده شدنديگري را بد نشان دادبراي به عرش رسيدن ديگري را به فرش كشاند وقتي هم با تمام سادگي دليلش را ميپرسم مي گويند از پشت كوه آمده............ترجيح ميدهم به پشت كوه برگردم و تنها دغدغه ام سالم برگرداندن گوسفندان از دست گرگها باشد تا اين كه اين ور كوه باشم و گرگ....