2777
2789
عنوان

از زندگيتون راضي هستين؟! درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 122 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جامعه خوب ک نمیشه بدترم میشه ینی میخای کلا قیده بچه رو بزنی؟

بچه نیارم خیلیییی بهتره تا اینکه هر دقیقه استرس بکشم 

اگر اینجا مودم که نمیدونم ولی اگر رفتم قطعا اونور بچه دار میشم

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

منم همیشه از اینکه بچه ای رو به این دتیا اضافه کنم میترسیدم. به همین خاطر بعد از 7 سال که از زندگی مشترکمون گذشت و تصمیم گرفتیم به بچه داری متوجه شدیم که همسرم کمی مشکل اسپرم داره برای همین از خدا خواسته اصلا دنبال درمان نرفتیم و دختر گلمو به فرزندی قبول کردیم و بسیار ازین بابت که تونستیم زندگی یه فرد که آیندش معلوم نبود رو نجات بدیم بسیار خوشحالیم

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

مگه فقط رفاه مهمه كم ابي هواي الوده نا امني گروني تجاوز هزار تا مساله ديگه

مگه رفاه فقط مادیاته؟همه اینا تو گروهه رفاه و اسایشه۰بعدشم بنظرت همه این مشکلا ۵ساله یا ۱۰ ساله حل میشه؟

صبور باش، چیزهای خوب زمان میبرند؛؛امپراطوری ها یک روزه ساخته نمی شوند

بنظرم نباید برای بچه عجله کرد. من ۶سال پیش عروسی کردم اما وضع مالی شوهرم اون زمان اصلا خوب نبود. همه خیلی میگفتن بچه بیار اما من گوش نکردم .چون نمیشه بچه رو تو بی پولی و بدبختی بزرگ کرد.

الان ۶ ساله از ازدواجمون میگذره و خداروشکر از نظر مالی خیلی خوب شدیم و تازه امسال میخام اقدام کنم واسه بچه.

هییییس!! نی نی سایتی ها  فریاد نمی زنند!😒😏
بچه نیارم خیلیییی بهتره تا اینکه هر دقیقه استرس بکشم  اگر اینجا مودم که نمیدونم ولی اگر رفتم ق ...

مگه میدونی اونور چخبره؟؟؟

صبور باش، چیزهای خوب زمان میبرند؛؛امپراطوری ها یک روزه ساخته نمی شوند
مگه رفاه فقط مادیاته؟همه اینا تو گروهه رفاه و اسایشه۰بعدشم بنظرت همه این مشکلا ۵ساله یا ۱۰ ساله حل م ...

شما نوشتيد كه رفتع داري پس بيار

حل نميشه بدتر ميشه

چرا پاره وجودمو بدبخت كنم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم