من از زندگيم خدارو شكر راضيم ولي نميدونم اينده چي ميشه خيلي نگران شرايطم نميدونم بچه داشتن تو اين جامعه درسته يا نه فك ميكنم بچه دار شدن مسئوليت خيلي بزرگيه و تو اين دورو زمونه ميتونم از پسش بر بيام يا نه دلم نميخواد بچم زندگي سختي داشته باشه من و شوهرم خدارو شكر زندگي خوبي داريم واقعا شوهرم همه تلاششو ميكنه كه خيلي راحت باشيم ولي واقعا اين انصافه كه مسئوليت بچه هم به كاراش اضافه بشه؟!؟تو اينده مسئول تمام مشكلات بچم منم نميخوام روزي برسه كه بگه چرا منو به دنيا اوردي ... نميدونم شرايط ما زندگي ما براي اونم قابل قبول ميشه يا نه ...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم همیشه از اینکه بچه ای رو به این دتیا اضافه کنم میترسیدم. به همین خاطر بعد از 7 سال که از زندگی مشترکمون گذشت و تصمیم گرفتیم به بچه داری متوجه شدیم که همسرم کمی مشکل اسپرم داره برای همین از خدا خواسته اصلا دنبال درمان نرفتیم و دختر گلمو به فرزندی قبول کردیم و بسیار ازین بابت که تونستیم زندگی یه فرد که آیندش معلوم نبود رو نجات بدیم بسیار خوشحالیم
دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
بنظرم نباید برای بچه عجله کرد. من ۶سال پیش عروسی کردم اما وضع مالی شوهرم اون زمان اصلا خوب نبود. همه خیلی میگفتن بچه بیار اما من گوش نکردم .چون نمیشه بچه رو تو بی پولی و بدبختی بزرگ کرد.
الان ۶ ساله از ازدواجمون میگذره و خداروشکر از نظر مالی خیلی خوب شدیم و تازه امسال میخام اقدام کنم واسه بچه.