2789

بازم میگم عاشقتون باشه چندین سال

یک ماه ازش بزرگتر باشید چیکار میکنید؟

مثل خوره داره مغزمو میخوره نمیتونم هیچ وقت حتی ریکویستشو قبول کنم باوجود اینکه تا قبل از اینکه بدونم یه ماه بزرگترم خیلیییییی کراش زده بودم

چیکارکنم؟☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️کاش اون ده سال بزرگتر بود ولی من این یه ماه بزرگتر نبودم

خوشگلترین دختر بور☀️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

🫤🫤🫤

😕😕😕۲

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

هم سن حساب میشین دیگه😐

بعدم تا دو یا نهایت سه سال بزرگتر بودن دختر به جایی بر نمیخوره مهم آدمشه

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

ای وااااای سه سال

اره مثلا الان منو پارتنرم همسنیم اون هیچ برنامه و هدفی برای اینده و زندگی مشترک نداره اما من دنبال تعیین تکلیف ایندمم و این موضوعات خیلی اذیتم میکنه

باید ببینی طرفت امادگی پذیرش مسئولیت و زندگی و جربزه ساختنش رو داره یا نه

الان اونی ک سه سال از من کوچیکتره تو فکر ساختن ایندشه

ولی درکل پسر بزرگتر باشه خیلی خیلی بهتره چون معمولا خانومت خیلی زودتر از اقایون پخته میشن

از کجا مطمئنی خیلی عاشقته😐

چندین ساله پیگیره از ترم اول دانشگاه که نوزده سالم بود الان۲۴م

یه پیج ساده بیست نفری داره بی حاشیه س

چندین بار به دوستام و خواهرم گفته

خوشگلترین دختر بور☀️