من خودم قدم 171 هست... با یک آقایی آشنا شدم قدش 192 این حدودا بود... ایشون من و کشت اونثدر از خودش تعریف میکرد..همش میگفت وای رفتم بیمارستان همه خانوم دکترا میخواستن باهام کانتکت بشن...نمیدونم هرجا میرم همه نگاه ها رو مه...بعد راستش من خودم قد اونجوری بلند دوست ندارم دلم میخواد متناسب باشه ..قد 191...19202 گاهی پاهاشون خیلی بلند میشه و لاغر و خیلی عدر میخوام دراز میشن..ایشون یک اعتماد به نفسی داشت من و کشته بود..حتی یکی دوبار میگفت تو هم اگه 174،175 بودی بهتر بودااااا...حالا برعکس با یه آقایی آشنا شدم 178 حدودا بود قدش ...واقعا کنار هم متناسب بودیم..با کفش پاشنه بلندم سه سانت از من بلند تر بود و بهم میومدیم..اینجا میبینم طرف قدش 160 هست میگه من پسر زیر 180 رد میکنم...بعد اینکه قدای خیلی بلند تو پیری کمردرد میگیرن باید با عصا راه برن کمرشون خم میشه..یا خودم دوست ندارم قدم بیشتر از این باشه دیگه هیکل از حالت دخترونه و ظرافت خارج میشه ...
از یه طرف خوشحال میشم تا حدی پسراهم بدونن دخترا بهشون گیر میدن اعتماد به نفش کاذبشون یکم کم بشه..ولی باز میبینم بعضی از این پسرای قد بلند خیلی اعتماد به نفس گرفتن و آدم و دیوونه میکنند..... این قضیه قد معادله هارو بهم زده و بعضی از این پسرای قد بلند فک میکنند همه چی تمومن ....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.