2789

۳تا خواهر دارم ۲تا بردار.ته دلمون خیلی همدیگرو دوست داشتیم ولی تاب و تحمل هم رو نداشتیم خیلی راحت بینمون جرقه میخورد و دعواهای بد میشد از بچگی همین بودیم مشکلات همه امون خیلی زیاد بود خصوصا بعد از ازدواج هاشون بدتر هم شد همه چیز.من خواهر کوچیکه بودم همه اش دوست داشتم همه امون خوشبخت باشیم زندگی هامون خوب باشه پیشرفت کنیم ولی هر چی تلاش کردم بشه نشد دعوا هم زیاد بود.جز غم و غصه و کوهی از مشکلات و بحث و دعوای دائمی هیچی نبوده هیچ موقع.روی شوهراشون هم باز شده بود.من برای زندگیم خیلی تلاش کردم خیلی اصلا بخاطر اینکه بتونم ی ازدواجی بهتر از بقیه خانواده ام داشته باشم و این زنجیره معیوب رو بشکنم فقط خدا میدونه چقدر زحمت کشیدم.دیدم برم و بیام شوهر من هم خراب میشه.و بخاطر نوه هامون که عاشقشونم تمام دنیام هستن گفتم اونا لااقل خوب بزرگ شن اینقدر وسط جنگ و دعواهای خانواده ما نباشن لااقل نسل بعیدمون درست بشه.خیلی دارم درد میکشم مثل ترک اعتیاده ولی به خودم گفتم باید بتونی فکر کن تک فرزندی این همه آدم تک فرزندن

خواهر صبح با سروصدا چشمامو باز کردم اما موندم تو اتاق
دیدم مردی که مثلا بابامه داره به برادر 17 سالم میگه خدا لعنتتون کنه خدا بچه هایی مثل شمارو به ادم نده من دیگه واسم زنم و خودم و خواهر کوچیکمون خوراکی و غذا فراهم میکنم شما دوتام خودتون بخرید بخورید
چرا
چون برادرم صبح گفته من دیگه این سرکار نمیرم و با جای دیگه حرف زدم برم اونجا
منم که 24 سالمه معلمم و سرکار میرم از هشت صبح تا نه شب گاهی هم ده من خیلی وقته هیچ پولی ازشون نمیگیرم
راستش صورتم خیس خالی شد نمیدونستم انقد دیگه اضافه ایم ما دوتا 🙂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خواهر صبح با سروصدا چشمامو باز کردم اما موندم تو اتاقدیدم مردی که مثلا بابامه داره به برادر 17 سالم ...

انقدر از پدر مادرا حرفهای سطحی رو به دل نگیرید فشار اقتصادی فشار خانواده فشار اجتماع اینقدر روی این طفلی ها هست که دیگه نمیدونن چی میگن چی نمیگن

این حرفها از ناراحتی و شایدم به حساب خودشون دلسوزی گفته میشه

وقتی تو ی خانواده بحث و دعوا بین اعضا زیاد باشه و اعضا پشت هم نباشن عروس و دوماد هم پرو میشن دومادهامون خیلی دیگه پرو شدن.دلم نمیخواست شوهر من هم یاد بگیره فقط بخاطر اینکه بخام با خانواده ام برم و بیام دوتا کاری که بلد نیست یاد بگیره اونا تو فامیلشون جز مادر شوهرم هیچ کس به هیچ کس بی ادبی نمیکنه هیچ کس صداش رو بلند نمیکنه همه به زن احترام میذارن برای زن ارزش قائل آن دنبال پیشرفت و ارتقای زندگی ان و شوهر من هم از اونا یاد گرفته نمیخواستم بیشتر از این سمت خانواده من بدبختی و بیچارگی و نداری و بی حرمتی رو یاد بگیره.شوهرم خیلی خیلی با احترام با خانواده ام و باجناق هاش رفتار میکنه ولی اونا چاله میدونی رفتار میکنن اصلا نمیپسندم گفتم شوهر منم کم کم عادت میکنه بزار الگوهاش همون دایی هاش باشن بهرحال هر چی هم بگیم بی تاثیر نیست.وقتی میبینه شوهر خواهرهام چقدر نادرست رفتار میکنن ترسیدم روی این هم برای من باز بشه

منم تک فرزندمو حس میکنم خیلی اینده تاریکی در انتظارمه

خدایی تک فرزندی هم خیییلی سخته و من همیشه خوشحال بودم زیاد هستیم خصوصا بعد از فوت مامانم خواهرهام تنها امیدم بودن ولی چه فایده خانواده هم مول چیزهای دیگه خوبش خوبه.بدش جز غم و غصه هیچی نیست

خواهر صبح با سروصدا چشمامو باز کردم اما موندم تو اتاقدیدم مردی که مثلا بابامه داره به برادر 17 سالم ...

واقعا ۲۴ سالته؟ خیلی رو مخی. یه متن رو بدون ارتباط تو همه تاپیک ها میذاری.. الان ما چی بگیم ؟؟

خدایی تک فرزندی هم خیییلی سخته و من همیشه خوشحال بودم زیاد هستیم خصوصا بعد از فوت مامانم خواهرهام تن ...

منم همیشه به اوناییکه خواهربرادر ندارن حسادت میکنم چون دیگه دلش ازشون پرنیس وقهرودعوا ندارن. خودشو وخودش

وااااا...... شماهاکه کارمیکنید چشه دیگه؟؟!!!! شایداگه میخوردینو میخابیدین بیشترارج وقرب داشتین

انقدر از پدر مادرا حرفهای سطحی رو به دل نگیرید فشار اقتصادی فشار خانواده فشار اجتماع اینقدر روی این ...

خیلی وقته حالم از هر جفتشون بهم میخوره هردو از پدر هم مادر 🙂 بنظرم نباید بتونن همچین حرفایی به دختر ۲۴ ساله و پسر ۱۷ ساله بزنن اونم وقتی هردو کار میکنن

وااااا...... شماهاکه کارمیکنید چشه دیگه؟؟!!!! شایداگه میخوردینو میخابیدین بیشترارج وقرب داشتین

ازش متنفرم عوقم میگیره صداشو میشنوم هم مثلا پدرم هم مادرم صداشو که میشنیدم توناخوداگاه مغزم فقط این بود که خفه شو خفه شو خفه شو

پسرای ۱۷ ساله و دخترای ۲۴ ساله تو جامعه چطورن بعد ما چطور هستیم و چی میگن بهمون

هر آدمایی لایق پدرومادر شدن نیستن

ازش متنفرم عوقم میگیره صداشو میشنوم هم مثلا پدرم هم مادرم صداشو که میشنیدم توناخوداگاه مغزم فقط این ...

درکت میکنم.. منم خونه پدرم انقدبامادرم بحث داشتیم که هنوزکه هنوزه ازشون فراری ام.. اومدم باشوهروبچهام یه شهردیگه تافقط نبینمشون😓

واقعا ۲۴ سالته؟ خیلی رو مخی. یه متن رو بدون ارتباط تو همه تاپیک ها میذاری.. الان ما چی بگیم ؟؟

تو دوتا تاپیک گذاشتم اونم فقط بخاطر اینکه داشتم از غصه دق میکردم و خودم نتونستم تاپیک بزنم 🙂