راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خودم ده سالی حضوری کلاسای زبان رفتم زبانم خوبه ولی دخترمو چندتا کلاس زبان مختلف جابجا کردم از هیچکدومشون حقیقتا راضی نبودم یکی معلمش ضعیف بود یکی کلاس ها امکانات پایینی داشتن یکی متد آموزشی خوب نبود . دوتا کلاس زبان آنلاین هم ثبت نامش کردم از یکیش راضی نبودم ولی الآن یکساله داره آنلاین زبان میخونه از این کلاس و معلمش راضی ام خوب تدریس میکنه تکلیف میخواد سوال و جوابهاشون زیاده هرماه امتحان آنلاین دارن . خلاصه خوب بوده تا الآن
کتابشون فمیلی از فرندز هست از لحاظ گرامری و داستان های همراه کتاب و لغتنامه و مکالمه تکمیله و همه رو معلمشون آموزش میده و ازشونم میخواد تکالیفو ولی یجا با هزینه بالا میبردم دخترمو آموزشگاه فوق العاده بود از همه لحاظ ولی آموزش اینطور بود که چندسال اول فقط حرف بزنی بدون یادگیری گرامر . من میدیدم به زور کلمات بی ربطو به هم میچسبوندن حرف میزدن هیچکدومشونم نمیتونستن درست صحبت کنن یه مدت گذشت دیدم وضع بدتر شده بود کلاسای بالاترشونم همین بود تازه بعد چندسال میرفتن تو گرامر . من اینو قبول ندارم آدم وقتی رو اصول حرف میزنه یا میشنوه اون گرامر هم تو ذهنش ثبت میشه مابین جمله . ترجیح دادم کتابی رو بخونه که همه چیزو همزمان به مرور یاد بگیره