2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من تازه میخوام برای پسرم بنویسم و با یه معلم زبان هم صحبت کردم چند تا از دوستادم نتیجه مثبت دیدن برای بچه هاشون منم میخوام بنویسم

بخاطر شرلیط حال حاضر که ثباتی نیس انلاین ترجیح دادم

بله اینم هست آنلاین و حضوری تقریبا یکیه سطح یادگیریشون به شرطی که مدرس کارشو بلد باشه و بچه هم علاقم ...

امروز تعیین سطح آنلاین بود ولی دختر من مرتب داشت با من حرف میزد اصلا حواسش به کلاس نبود

خودم ده سالی حضوری کلاسای زبان رفتم زبانم خوبه ولی دخترمو چندتا کلاس زبان مختلف جابجا کردم از هیچکدومشون حقیقتا راضی نبودم یکی معلمش ضعیف بود یکی کلاس ها امکانات پایینی داشتن یکی متد آموزشی خوب نبود . دوتا کلاس زبان آنلاین هم ثبت نامش کردم از یکیش راضی نبودم ولی الآن یکساله داره آنلاین زبان میخونه از این کلاس و معلمش راضی ام خوب تدریس میکنه تکلیف میخواد سوال و جوابهاشون زیاده هرماه امتحان آنلاین دارن . خلاصه خوب بوده تا الآن

یه نیمچه نینجا 🥷🏻

عزیزم با چه متدی داره آموزش میبینه؟

کتابشون فمیلی از فرندز هست از لحاظ گرامری و داستان های همراه کتاب و لغتنامه و مکالمه تکمیله و همه رو معلمشون آموزش میده و ازشونم میخواد تکالیفو ولی یجا با هزینه بالا میبردم دخترمو آموزشگاه فوق العاده بود از همه لحاظ ولی آموزش اینطور بود که چندسال اول فقط حرف بزنی بدون یادگیری گرامر . من میدیدم به زور کلمات بی ربطو به هم میچسبوندن حرف میزدن هیچکدومشونم نمیتونستن درست صحبت کنن یه مدت گذشت دیدم وضع بدتر شده بود کلاسای بالاترشونم همین بود تازه بعد چندسال میرفتن تو گرامر . من اینو قبول ندارم آدم وقتی رو اصول حرف میزنه یا میشنوه اون گرامر هم تو ذهنش ثبت میشه مابین جمله . ترجیح دادم کتابی رو بخونه که همه چیزو همزمان به مرور یاد بگیره

یه نیمچه نینجا 🥷🏻