2789
عنوان

از وقتی داداش عقب افتاده م با ی مطلقه و بچه ازدواج کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2328 بازدید | 121 پست
فهمشو ندارن

بخدا انقد بدم میاد از اینجور زنا چندشن به هر کیم میخاد بر بخوره بخوره گاردم میگیرن بگیرن

کلا آدم مطلقه که بچه داره یا کلا تجربه زندگی مشترک داره چه زن چه مرد باید بره با یکی مثل خودش!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

طرفدار دارن ولی آیا اجازه میدن برادر مثلا ۲۵ ساله ی مجردشون بازن بچه دار مطلقه ازدواج کنه اینجاش مهم ...

اره بابا

چون خودشونم اینطورن

البته یه سریها واسه مردم روشن فکرن

یه دفعه یادمه قبل ازدواج م

یه سریها از ازدواج هم جنس ها حمایت کردن گفتن اشکال نداره

بعد من ازش پرسیدم بابات ننه تو طلاق بده بره با یه مرد ازدواج کنه خوبه؟ واکنشت چیه

منو از اون گروه ریمو کردن بعد این سوال 😑

💍♥ i said yes 

بخدا انقد بدم میاد از اینجور زنا چندشن به هر کیم میخاد بر بخوره بخوره گاردم میگیرن بگیرن کلا آدم مطل ...

اره🥲قبلنم تاپیک گذاشتم چقدر بد و بیراه گفتن بهم

البته آدمای شریف ک همدردی کردن هم زیاد بود🫠

اینا هیچی نیست؟

اونم حتما صم بکم نبوده و فقط مامان اسی حرف نزده.

کسی که مطلقه است و با وجود دونستن مخالفت خانواده طرف مقابل بازم باهاش ازدواج میکنه نباید انتظار استقبال باشکوه داشته باشه. بعد ۲۷ سال یکی بیاد با وقاحت آتیش بزنه به زندگیت چی میشه. خودتو بزار جای مادر اسی واقعا بچه خودت بود همینطور که میگی رفتار میکردی

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
اره باباچون خودشونم اینطورن البته یه سریها واسه مردم روشن فکرنیه دفعه یادمه قبل ازدواج میه سریها از ...

جواب که نمیتونن بدن فحاشی میکنن چطور خودشون استفراغشون نمیگیره دوتا مرد پر مو باهم ازدواج کنن🤮🤮🤮

اره🥲قبلنم تاپیک گذاشتم چقدر بد و بیراه گفتن بهم البته آدمای شریف ک همدردی کردن هم زیاد بود🫠

درکی ندارن

بعد جالبه اینجا تاپیک بزنن برای برادر مطلقه اشون دنبال دختر مجردن

میپرن بهش که چرا باید دختر مجرد بگیره داداشت بره با یکی مثل خودش

ولی بر زنای مطلقه آزادع برن با پسرای مجرد برینن تو آرزوهای یه مادر که برای پسرش داره

دنیا دیگه جوری شده نصف پسرای مجردو رو یا زنای متاهل برداشتن یا مطلقه این مجردام این وسط موندن سماق میکمن بعد میگن ازدواج کم شده آخه پسر گذاشتن بمونه..

اونم حتما صم بکم نبوده و فقط مامان اسی حرف نزده.کسی که مطلقه است و با وجود دونستن مخالفت خانواده طرف ...

من که اصلا حقی به اونا ندادم اما یکی بیاد به هر دلیلی بهم بگه داغ بچتو ببینی دیگه نمیتونه ازم انتظار احترام و دوستی داشته باشه . چون این حرف هیچ وقت برام عادی نمیشه .