2789

حال مامانم خوب نشد گاهی بی دلیل مریض میشه فشارش میفته🥲

میشه واسه سلامتیش دعا کنید😭

کاش فقط!خریتش بود حتی ی زنگ به مامانم نمیزنه ماه هاست هرکی ام بهش میگه گوش نمیده بخاطر کینه زنه از مامانم با اینکه اومدن کلی پذیرایی کردیم خوب بودیم ولی

عوضی تر از این حرفان

باهاشون دعوا کردید؟

سرنوشت شیرین من A❤️🌒 دارم کنکور رشته کامپیوتر رو میخونم و امیدوارم قبول شم 👩💻 تازه عروسم هستم 😁💍 دارم تلاش میکنم که بتونم دوتاشو باهم هندل کنم در کل زندگی همیشه هم زیبا نیست حتی خاطرات خوبم سختی های خودشو داره ولی میتونه یه جاهایی خیلی زیبا باشه🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یه عده عین آفت هستن. میان تو زندگیا تا ریشه رو خشک نکنن ول کن نیستند.بلایی هستند عظیم

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بابا بزارید دختر یا پسرتون بعد ی حدی که خودشونو میکشن برا یکی

بزارید برن ازدواج کنن

شاید واقعا اشتباه از خانوادس

شاید خوشبخت بشن کنار همدیگه

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

کاش این زنای مطلقه برن با مردای مطلقه یکی مثل خودشون

هر چی مطلقه اس دست یه پسر مجردو گرفته بر دخترای مجرد دیگ چیزی نمونده!

پسر مجرد بر دختر مجردع بگردن دنبال یکی مثل خودشون دیگه خانواده پسره ام از هم میپاشونن

بابا بزارید دختر یا پسرتون بعد ی حدی که خودشونو میکشن برا یکیبزارید برن ازدواج کنن شاید واقعا اشتباه ...

بحث اون نیست😐بحث اینه که داره میره تو ماتحت زنه ی زنگ ب مامان بیچاره م نمیزنه بعدشم چه زیرکی بچه یکی دیگه رو بزرگ کردن زندگیه؟؟؟؟