2789

سلام 10 ساله ازدواج کردم و دوتا بچه دارم

شوهرم دوتا دختر بیست ساله خوشگل فروشندشن..

از وقتی اینا اومدن مدام ازم ایراد میگیره

دیگه کمتر باهام حرف میزنه

حتی وقتی زنگ میزنم باهاش حرف بزنم انقدر سرد جوابمو میده با اینکه پشت گوشیه حالم بد میشه

قبلا زود واکنش نشون نمیداد امروز بهش گفتم ب جای اینکه کم کم فلفل دلمه ای بخری یه کیلو بخر مصرفمون زیاده خداروشکر اونقد وضمون بد نیس نتونی یه فلفل دلمه ای بخری ک شروع کرد بد و بیراه گفتن...آخه مثلا میگم خیارسبز بگیر میره ربع کیلو میخره..یا میگم موز بگیر دوتا میگیره...بعد همیشه میگه من هیچی تو این زندگی براتون کم نزاشتم..قبلا اینطوری نبود...

جدیدا یه چیزی ازش دیدم ترسیدم تو رابطه زناشوییم حرکات جدیدی ازش میبینم حتی یه بار ازم فیلم گرفت زود ازش گرفتم پاکش کردم از سطل زباله هم پاک کردم

باز فرداش گف تا از رابطمون فیلم بگیریم تو یه پوشه امن نگه داریم گفتم لزومی نمیبینم الکی ابرومونو تو خطر بندازم من اگه آبروم بره بمیرم بهتره

قبلا رابطم با خواهرش خیلی کم بود جدیدا بهتر شده و با هم خوب شدیم اون برعکس این روزا عصبی تر شده...

احساس میکنم دنبال بهونه س از هم جدا شیم

احساس میکنم دلش پیش فروشندش گیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یه روز بهم زنگ زد گف میخوام فلانی (همون فروشنده ش)لباسارو بپوشه ازش فیلم بکیرم برا مدل مغازمون

بهش گفتم خودت نگیریا به اون یکی بگو بگیره

بعد دیدم فیلم دختره رو فرستاد برام خودش ازش فیلم گرفته بود

دوست پسر سابق منم همین بود فروشنده دختر زیاد داشت هرچی من خواستم بیارمش سمت خودم سربه راش کنم نشد که نشد اخرش نمیدونم با کدوم یکی از اون دخترا دوست شد من جای تو باشم میدم تو مغازه شوهرم تا حساب کار دست اون دوتا بیاد

حالا فکر نکنم اون قضیه موز و فلفل دلمه ای ربطی به فروشنده هاش داشته باشه !

ن میگم قبلا خسیس نبود برا غذا..الان دوس داره سر هرچیزی باهام دعوا کنه..قبلا اصلا دعوا و بددهنی نمیمرد...اون دخترا خیلی بی ادب و بد دهنن جلو شوهرمم مراعات نمیکنن