2789
عنوان

از وقتی داداش عقب افتاده م با ی مطلقه و بچه ازدواج کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2328 بازدید | 121 پست
مطلقه ها شاخ دارن؟ چی شون با مجردا فرق داره؟

خیلی فرق داره عزیزم اگه تو نمیفهمی درکی نداری مشکل از توعه

آدمی که بچه داره تجربه چندین سال زندگی مشترک داره با دختری که بچه ای نداره اولین باره همه چیو تجربه میکنه زمین تا آسمون فرقشه

درکی ندارن بعد جالبه اینجا تاپیک بزنن برای برادر مطلقه اشون دنبال دختر مجردن میپرن بهش که چرا باید د ...

اره واقعا این زنه هم خیلی پررو و طلبکاره😐

انگار ن انگار گند زده به زندگیمون با ی بچه اومده بود خونمون خیلی ریلکس والا من اگ بودم روم نمیشد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره واقعا این زنه هم خیلی پررو و طلبکاره😐انگار ن انگار گند زده به زندگیمون با ی بچه اومده بود خونمو ...

همشون اینجورین کاش حداقل میان با پسر مجردم دیگه کلا سعی نکنن با سیاست بازی هاشون پسره ارو از خونه خانواده اشون دور کنن

خیلی فرق داره عزیزم اگه تو نمیفهمی درکی نداری مشکل از توعهآدمی که بچه داره تجربه چندین سال زندگی مشت ...

اتفاقا مشکل از شماست .

وقتی پسر و دختر همدیگه رو پسند کردن ، دیگه حرفی نمیمونه .

همه ی مطلقه ها که بچه ندارن .

بعضی دخترا هست مجردن ، ولی صدتا دوست پسر دارن .

شرعی و قانونی ازدواج کردن ، جرمه؟

به هردلیلی باهم نساختن جدا شدن.

من که اصلا حقی به اونا ندادم اما یکی بیاد به هر دلیلی بهم بگه داغ بچتو ببینی دیگه نمیتونه ازم انتظا ...

اره اینم هست. مامان اسی الان فکر میکنه داغ بچه اش به دلش مونده. با این حرفها خودشو اروم میکنه.اما اون خانوم کار خودشو کرد . تو این بگو مگو حتما اون خانومم حرفایی زده که آتیش مامان اسی رو تندتر کرده. اما خودم دیدم این ازدواج ها عاقبت خوشی نداره . بالاخره یه جایی خسته میشن .

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
اونم حتما صم بکم نبوده و فقط مامان اسی حرف نزده.کسی که مطلقه است و با وجود دونستن مخالفت خانواده طرف ...

شاید باورت نشه زنه بدون حتی خواستگاری زنش شد همین قدر بی ارزش!!

اتفاقا مشکل از شماست .وقتی پسر و دختر همدیگه رو پسند کردن ، دیگه حرفی نمیمونه .همه ی مطلقه ها که بچه ...

چرا نمیره با یکی که مثل خودشه؟ مردای مطلقه که شبی خودشونن چشونه مگه اتفاقا بهتر باهم راه میان چه خودشون چه خانواده هاشون چرا پسر مجرد؟؟

میتونست پا نده به پسر مجرد عشق عاشقی چی بابا

با کلی زحمت بچه بیار بچه بزرگ کن براش کلی آرزو داشته باش تهش یه زن مطلقه بیاد ببرتش

اگه میبره ام دیگه پسره ارو از خانواده اش جدا نکنه حداقل

درکی ندارن بعد جالبه اینجا تاپیک بزنن برای برادر مطلقه اشون دنبال دختر مجردن میپرن بهش که چرا باید د ...

اکثر این پسرها تنبل و تن پرورن. چون خانمه از زندکی اولش مهریه گرفته زندگی برای خودش ساخته.پسره آس و پاس میره باهاش ازدواج میکنه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
همشون اینجورین کاش حداقل میان با پسر مجردم دیگه کلا سعی نکنن با سیاست بازی هاشون پسره ارو از خونه خا ...

اره درست میگی

منم بهش گفتم چرا ی زنگ به مامانم نمیزنه گف نمیدونم والا منم بهش میگم گوش نمیده😐تابلوهه دروغ میگه چون اگ دلشو صاف میکرد و عین ادم بهش میگف زنگ بزن اونم میزد حتی موقع عیدم نزد کثافتا میخوان مامانمو دق بدن

چرا نمیره با یکی که مثل خودشه؟ مردای مطلقه که شبی خودشونن چشونه مگه اتفاقا بهتر باهم راه میان چه خود ...

ربطی نداره . زنی یکبار ازدواج کرده هم حق انتخاب داره .

زنی که بچه نداشته باشه ، مشکلش چیه؟

برادر اسی اشتباه کرده با زن بچه دار ازدواج کرده ، این قابل درکه سخت باشه براشون که بپذیرن .

زنی مطلقه باشه دل نداره؟

مثلا مادره آرزو داشته عروس ش چی باشه؟

متوجه نمیشم .

نمیتونه برای همون عروس مطلقه ش سنگ تموم بزاره؟

این دوری هم پسره خودش تصمیم گرفته ، وگرنه بچه ۲ ساله نیست براش تصمیم بگیرن .