2777
2789
عنوان

مشکل من با همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 75 پست

خب بیان

ای خداااا من نمیفهمم دلیل این دوری کردن ها چیه

بنده خدا ها یه عمر بچه بزرگ کردن حالا واسه اومدن به خونه پسرشون باید عروسشون ناراحت باشه؟

الان یه عده روشنفکرررر ریپلای میکنن.همین جا بگم که من سفت و سخت سر حرفم هستم.

فکر کن تو دو سه بار بخوای پدر و مادرتو دعوت کنی اون بگه نه،اون هفته اینجا بودن!چه حس بدی داری؟خب اونم مثل شما.

حتی اگه افتضاح ترین ادما هم باشن باز پدر و مادرشن.بچه و زن براش پیدا میشه ولی پدر و مادر نه!

یه کم مهربون تر باشید.حداقل توی این ماه

😍دخترم😍دنیامه😊
نه بابا،حساس نشو ،پدرمادرن دیگه خوشحال میشن دعوتشون کنی

چ خوب خوشبحالت،بخدا خانواده همسرم خیلی خوبن اما نمیدونم چرا این فکرو خیالا عذابم میدن

دوستای گلم برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم میکنید.دعا کنید دل مادر پدرم شاد بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خواهربرادراش عمه و عموهاشم بودن شوهرم نمیگه ک همه خانوادم باشن میگه فقط مامان بابام،

بازم دو نفر ب جایی برخورد نمیکنه حساسیت الکی واس خودت درست کردی .همه هم ک راضی ان.موفق باشی

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
چ خوب خوشبحالت،بخدا خانواده همسرم خیلی خوبن اما نمیدونم چرا این فکرو خیالا عذابم میدن

مال منم خ خوبن خداروشکر

پس  بااین فکرا زندگیتوخراب نکن دونفرن دیگه به کجابرمیخوره

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
دعوت نکن بگو عزیزم جدا جدا دعوت کردم ب باباتم بسپار چیزی نگه 

وای نمیتونم شوهرم خیلی بداخلاقی میکنه اگه اینو بگم

من تو اکثر مهمونیام پدرشوهرم ومادرشوهرم میگم بیان 

من ک نمیتونم اصلا مهمونی بگیرم چون مادرشوهرم ناراحت میشه ک چرا دعوت کردی با زبون نمیگه ها فرداش ک ببینمش اخماش توهمه و کم محلی میکنه منم بخاطر این قید مهمونی رو زدم اصلا هیچکس خونمون نمیاد هیچکس

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  

عزیزم بی خیال بزار بیان یه شبه تموم میشه به فکر زندگی خودتو شوهرت باش بزار اون ازت راضی باشه اجرت با خدا 😘

خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗
نه مال من فامیلیم خیلی خداروشکر جورن باهم مامانم میگه بگو بیان با اونا ب مام خوش میگذره اما من خوشم ...

شوهرت چراوقتی خانوادشودعوت کردی نگفت بگوبه خانواده خودتم!!!!

گرنگهدارمن آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.
بازم دو نفر ب جایی برخورد نمیکنه حساسیت الکی واس خودت درست کردی .همه هم ک راضی ان.موفق باشی

میترسم اینطوری عادت کنن تا ابد باید هرکسسس اومد ب اونام بگم مقلا ی بار نگم ناراحت بشن

من ک نمیتونم اصلا مهمونی بگیرم چون مادرشوهرم ناراحت میشه ک چرا دعوت کردی با زبون نمیگه ها فرداش ک بب ...

واقعا؟؟؟قبلا خانواده شوهر منم اینجوری بود ولی من محل ندادم 

۹۹/۹/۹  💖💖
مال من برعکس هروقت پورشوهرم میادخونمون خودش زنگ میزنه به بابام میگه بیاین اینجا ولی من دوست ندارم.

چ خوووب خوشبحالت،متاسفانه خانواده خودم راه دورن

من ک نمیتونم اصلا مهمونی بگیرم چون مادرشوهرم ناراحت میشه ک چرا دعوت کردی با زبون نمیگه ها فرداش ک بب ...

وا عجب مادر شوهری داریا

اگرپیوسته بگی اتفاق بدی خواهد افتاد شانس پیشگو شدن رو پیدا میکنی