2777
2789
عنوان

مشکل من با همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 75 پست
من ک نمیتونم اصلا مهمونی بگیرم چون مادرشوهرم ناراحت میشه ک چرا دعوت کردی با زبون نمیگه ها فرداش ک بب ...

به اون چه.من جای توبودم هرشب دعوت میکردم تاحرص بخوره وهمش اخماش توهم باشه😂😂🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم اینطوری عادت کنن تا ابد باید هرکسسس اومد ب اونام بگم مقلا ی بار نگم ناراحت بشن

مگه قرار سالی چند بار دعوووت کنی؟.مگه چقد تو سال مهمون دعوت کردنی داری؟؟؟

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
مگه قرار سالی چند بار دعوووت کنی؟.مگه چقد تو سال مهمون دعوت کردنی داری؟؟؟

خیلی کم ولی خوب باز منم دوسدارم هراز گاهی خانواد خودم تنهایی دورهم باشیم

دوستای گلم برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم میکنید.دعا کنید دل مادر پدرم شاد بشه
واقعا؟؟؟قبلا خانواده شوهر منم اینجوری بود ولی من محل ندادم 

اره والا.من ن میتونم جایی برم ن کسی بیاد جایی برم میگه اونجا رفتی فلان تاریخ با ما اونجا نیومدی تنها مشکل بزرگ من باهاش همینه ک ب رفت و امدمون گیرمیده نمیزاره راحت باشیم بقیه مشکلا رو تحمل میکنم جایی بخوام برم باید ازش پنهون کنم.بعدم اگه با خانوادم یا هرکی بگم بیاد خودش تنهاک ننیاد زنگ میزنه بدون مشورت با ما دخترا و نوه ها و شوهراشونم میگه بیاد میشن ۲۰ نفر بخاطر مامانم ک تنهاست باید ۲۰ نفرردیگه هم جورشونو بکشم

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  
حالا دوشنبه رو دعوت میکنم اما دوسدارم ب سوهرم بفهمونم

اگه دیدی شوهرت عوض نشدازاین به بعد یه بارهمه رودعوت کن وخلاص چرادوخرج ودو زحمت بزاری رودست خودت.تنهاخانواده شو دعوت نکن تاخودش خسته بشه دیگه خخ

گرنگهدارمن آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.
به اون چه.من جای توبودم هرشب دعوت میکردم تاحرص بخوره وهمش اخماش توهم باشه😂😂🤣

خب جلو همه بی محلی بهم میکنه خجالت میکشم تیکه میندازه بهم منم ک بی زبون نمیتونم حرف بزنم ک باید فقط سکوت کنم و خودخوری

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  

خب خانواده توبگووقتی بیان شب بشینن تا فرصت تنهایی هم باشه

گرنگهدارمن آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.

اون هرز گاهی رو شما برید خونه خانوادتون یا روشتو عوض کن دعوت کن ولی نگو ب همسرت دعوت کردی بگو خودشون گفتن میخوان بیان ی روزی مثلا این هفته بهم سر بزنن یعنی طوری ک از قبل برنامه معلوم نباشه.کاش مشکلات منم در همین حد بود بای

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.