2777
2789
عنوان

مشکل من با همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 75 پست
منم دیشب پدرمادرخودم و شوهرم ودعوت کردم باعمه وشوهرعمه اش،همیشه هروقت دعوت کنم پدرمادرامونم میگم

ناراحت نیستی از این قضیه؟

دوستای گلم برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم میکنید.دعا کنید دل مادر پدرم شاد بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمنم دقیقا همینجوریه اگه مامانم تنها هم بخواد بیاد یا دلم بکشه ک دعوتش کنم میگه مادرمنم بگو بیاد اگر بگم ن میگه پس هیشکی نیاد.

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  
من نمتونم این دوتا خانواده رو کنار هم تصور کنم ......بس ک باهم فرق  دارن😂😂😂😂

نه مال من فامیلیم خیلی خداروشکر جورن باهم مامانم میگه بگو بیان با اونا ب مام خوش میگذره اما من خوشم نمیاد مامانم میگه احترامه دیگه بخاطر دل شوهرت دعوتشون کن

خب شما ک میدونی هم همسرت هم پدرت گیر میدن چرا خانواده شوهرتو جدا گفتی ی هو همیشه همه رو باهم بگو

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
شوهرمنم دقیقا همینجوریه اگه مامانم تنها هم بخواد بیاد یا دلم بکشه ک دعوتش کنم میگه مادرمنم بگو بیاد ...

اه اه  این مردا چقققققد بدن یکی نیسبگه چرا پس خانواده تو اومدنی من نمیگم خانواده منم بیان

خب شما ک میدونی هم همسرت هم پدرت گیر میدن چرا خانواده شوهرتو جدا گفتی ی هو همیشه همه رو باهم بگو

چون خواهربرادراش عمه و عموهاشم بودن شوهرم نمیگه ک همه خانوادم باشن میگه فقط مامان بابام،

درکل اخلاق خانواده خودمم ابنجوذیه بابامم دقیقاااا مقل سوهرمه،مطمینم اگه دعوت نکنم بابام میگه چرا دعو ...

دعوت نکن بگو عزیزم جدا جدا دعوت کردم ب باباتم بسپار چیزی نگه 

۹۹/۹/۹  💖💖
اه اه  این مردا چقققققد بدن یکی نیسبگه چرا پس خانواده تو اومدنی من نمیگم خانواده منم بیان

اره دقیقا من اصلا دوست ندارم دوتا خونواده هامون با هم بیان.خونواده شوهرم شــــــــــلــــــــــوغ و پرسروصدا جوری ک همه همسایه ها بفهمن اومدن خونواده من اروم و بی سروصدا .کلا تو کتم نمیره دوتایی باهم دعوت کنم 

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.