الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من نمتونم این دوتا خانواده رو کنار هم تصور کنم ......بس ک باهم فرق دارن😂😂😂😂
نه مال من فامیلیم خیلی خداروشکر جورن باهم مامانم میگه بگو بیان با اونا ب مام خوش میگذره اما من خوشم نمیاد مامانم میگه احترامه دیگه بخاطر دل شوهرت دعوتشون کن
دوستای گلم برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم میکنید.دعا کنید دل مادر پدرم شاد بشه
خب شما ک میدونی هم همسرت هم پدرت گیر میدن چرا خانواده شوهرتو جدا گفتی ی هو همیشه همه رو باهم بگو
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
اه اه این مردا چقققققد بدن یکی نیسبگه چرا پس خانواده تو اومدنی من نمیگم خانواده منم بیان
اره دقیقا من اصلا دوست ندارم دوتا خونواده هامون با هم بیان.خونواده شوهرم شــــــــــلــــــــــوغ و پرسروصدا جوری ک همه همسایه ها بفهمن اومدن خونواده من اروم و بی سروصدا .کلا تو کتم نمیره دوتایی باهم دعوت کنم
فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.