2789
عنوان

ترک قند فست فود و خوراکی برای تنظیم هورمونها

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 38 پست
سخته لامصب،شیرینی طعم لذت بخشیه واقعا بخصوص اگر تو کیک و شیرینی قنادی اینا باشه باز فست فود راحتتره

دقیقا فست فود رو میشه گذاشت کنار

ولی شیرینی رو نه

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم کمالگرام ولی هوش مصنوعی کمکم میکنه متعادلتر زندگی کنممثلا گفت نوشابه خوردی اما کل هفته اکی بودی ...

هوش مصنوعی خیلیییی خوبه ولی فیل تر ندارم خیلی وقته به هوشی سر نزدم :(

تنها رضایت تو دنیا، خود کلمه "رضایته"

همین شیرینی خوردن دقیقا بخاطر هورمونای گوگولی ب وجدانمونه😒😒😒😒

آره حالا من تحت درمانم هستم قرص میخورم ولی شیرینیم در کنارش میخورم هنوز قطعش نکردم🥲

آره حالا من تحت درمانم هستم قرص میخورم ولی شیرینیم در کنارش میخورم هنوز قطعش نکردم🥲

من دوسال پیش با اصلاح سبک زندگی ۲۰ کیلو کم کردم شیرینو قطع نکردم چون من میمیرم بدون شیرینی جات اما کمش کردم زد باردارصدم الان سر خونه ی اولمم منتها بی انگیزه ترررررر و ۲۰ کیلو اضافه وزن

هر چیزی کمش ایراد نداره مثلا شکرو از چایی هاتون حذف کنید

نوشابه نخورید به جاش دوغ بخورید شیرینی و چیزایی که مفید نیستن رو آروم آروم کم کنید

قرار نیست یهویی نتیجهای بگیرید در کل شکر و نمک برای انسان مضره ولی مصرف کمش مشکلی ایجاد نمیکنه اب هم زیاد مصرف کنید

من دوسال پیش با اصلاح سبک زندگی ۲۰ کیلو کم کردم شیرینو قطع نکردم چون من میمیرم بدون شیرینی جات اما ک ...

آفرین! خداروشکر قند نداری و بارداریت به خیر گذشته ولی دیگه باید رعایت کرد من که شیرینی میخورم انگار شیشه میکشم هم معتادم بهش هم لذت داره هم عذاب وجدان میگیرم هم میدونم سمه🥲

آفرین! خداروشکر قند نداری و بارداریت به خیر گذشته ولی دیگه باید رعایت کرد من که شیرینی میخورم انگار ...

منم اینجوریم بخداااا این شیرینی نمیدونم چی داره ک ادم اینقد بهش معتاده ب قول تو لذتم داره لعنتی گور ب گور شده اووف اب دهنم ریخت