2777
2789

بچه ها تموم شد بهم بگید

حيا از خدا بسيارى از گناهان را پاك مى كند.امام علی علیه السلام*** میشه صلوات بفرستید. ممنون.اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....یا ارحم الراحمین به من و همه منتظرا  فرزند سالم و صالح عطا بفرما.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی می شد بچتو میسپردی به باباش کمک میکردی آبروریزی نمیشد یه شبه دیگه شاخ غول که نمیخاستی بشکنی در ضمن اخلاق مادرشوهرت رو میشناختی نباید عصبانیش میکردی 

میشه با دلهای پاکتون برای حاجت روا شدنم صلوات بفرستید. واقعا ملتمس دعایم 

شام که تموم شد غریبه ترا که رفتند ترس ورم داشت با کسایی که کلا کنارم بود و از جریانات خبر داشت(خاله کوچیکم .خواهرم.دخترداییم.جاریم)

چون دیگه داشت خلوت میشد خیلی استرس داشتم و داشتیم که الان چی میشه 

هر ثانیه اش صد سال برام اونجا تموم شد

به شوهرم اس ام آی دادم که تورو خدا پاشیم بریم

آخه دیگه همه حتی اطرافیام ک گفتمم داشتند می‌رفتند

شوهرم جواب نداد بعد تنها موندم به شوهرم اشاره یواشکی میکردم ک بریم سریع

ولی شوهره .... م  تعمیرکاریش گل کرده بود 

میخواست کلید لامپ دستشوییشون ک خراب شده بود درست کنه می‌گفت نه صبر کن بعداً بریم😩😭

چی می شد بچتو میسپردی به باباش کمک میکردی آبروریزی نمیشد یه شبه دیگه شاخ غول که نمیخاستی بشکنی در ضم ...

اون خوب نبوده این رفتلرو میکرده جلو خانواده داماد خیلی قشنگ خودش رو نشون داده. حالا یکم صبر میکرد استاتر بچشو بخوابونه نمیمرد که

😍خدایاشکرت داداشیم خوب شد😍
چی می شد بچتو میسپردی به باباش کمک میکردی آبروریزی نمیشد یه شبه دیگه شاخ غول که نمیخاستی بشکنی در ضم ...

اون کلا عصبی هست از حسودی چشم دیدنم فقط نداشت ک راحت بشینم تازه دارم میگم بچه دستم بود و غیرشم کمکی لازم نبود.دوس داشت الکی بهم گیر بده

اون کلا عصبی هست از حسودی چشم دیدنم فقط نداشت ک راحت بشینم تازه دارم میگم بچه دستم بود و غیرشم کمکی ...

چرا درست تعریف نمیکنی ؟ 

یه دونه صلوات مهمونم میکنین ؟ خدا خیرتون بده